28 / 04 / 2024

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? 

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? 

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşet Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ile ilgili detaylar...



Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar inşa etmeye devam ediyor. 

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, TOKİ'nin bir yeni projesi için daha kura heyecanı resmen başladı. 

Başvuru döneminin 8 Eylül'de sona erdiği Erzurum Aşkale  TOKİ  projesinde 10 adet konut mevcut. Yine verilen bilgilere göre, Erzurum Aşkale TOKİ projesinde yer alan konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? 

AŞKALE TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Başvuru bedelinin 2 bin TL olarak açıklandığı TOKİ Aşkale projesinde yer alan konutların kura çekilişi 14 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. Proje kapsamındak daireler için başvurular Ziraat Bankası aracılığı ile alınıyor. 

TOKİ Erzurum Aşkale projesi kapsamındaki konutların brüt alanları 106.63 metrekare, net alanları da 86 metrekare olarak belirtildi.

Yine aktarılan detaylara göre, Erzurum Aşkale TOKİ projesinde en düşük konut bedeli 972 bin 962 TL, en yüksek konut bedeli ise 1 milyon 115 bin 349 TL olarak açıklandı.

Peşinat oranının yüzde 25 olarak açıklandığı Aşkale TOKİ projesinde ödenecek peşinat tutarları 243 bin 240 TL ile 278 bin 837 TL arasında değişiyor. 

Vade süresinin 180 ay şeklinde açıklandığı Aşkale projesi için ödenecek taksit bedelleri 4 bin 54 liradan başlıyor, 4 bin 647 liraya kadar çıkıyor. 

TOKİ AŞKALE 3+1 KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları henüz açıklanmadı. TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak. 

TOKİ'den Trabzonlulara yeni müjde! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın projesiyle bu ilçeye tam 322 yeni konut geliyor! İhale tarihi resmen açıklandı!

TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi: 81 ilde geçerli olacak! TOKİ başvuru şartları neler?


Geri Dön