06 / 05 / 2024

Aşkar Teknik İnşaat Anonim Şirketi adres 

Aşkar Teknik İnşaat Anonim Şirketi adres 

Aşkar Teknik İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Esat Görçin tarafından kuruldu.

Çin'den IMF'ye 'korumacılığa karşı çıkın' uyarısı geldi!

Çin Başbakanı Li Çiang, Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva ile görüşmesinde IMF'den küresel ekonomide korumacılığa, bağları koparmaya ve tedarik zincirlerini kesmeye yönelik girişimlere karşı çıkmasını istedi.

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Özgün Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Özgün Üstündağ tarafından kuruldu.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

A Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Kaplan tarafından kuruldu.

Aşkar Teknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aşkar Teknik İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Esat Görçin tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul'a karşı olanların oranı yüzde 56!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kanal İstanbul'a karşı olanların oranı yüzde 56" dedi.

Karşıt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Karşıt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon 282 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Gürdal ve İlhan Çetinkaya tarafından kuruldu.

Emlak Konut Ataşehir Resmi Kurum Binası A Blok İkmal İnşaatı İşi Aydur İnşaat'ın!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden olan İstanbul Ataşehir Resmi Kurum Binası A Blok İkmal İnşaatı İşi' nin sözleşmesi imzalandı.

Ağcaoğlu İnşaat kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

1989 yılında temeli atılan ve 1996 Ayılından itibaren kurumsal bir yapıda faaliyetlerini devam ettirmeye başlayan Ağcaoğlu İnşaat, İstanbul Anadolu yakasında birçok projeyi başarılı bir şekilde tamamlayarak hayata geçirdi.

Karıncalar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Karıncalar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi 600 bin TL ile bugün açıldı.

Aşkar Teknik İnşaat Anonim Şirketi adres  Haberi

Aşkar Teknik İnşaat Anonim Şirketi adres 

Aşkar Teknik İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Esat Görçin tarafından kuruldu.

Aşkar Teknik İnşaat Anonim Şirketi konusu:
A. İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...