02 / 05 / 2024

Askent Sitesi toplantı

Askent Sitesi toplantı

Ataşehir Belediyesi, her siteye ayrı ve yerinde çözüm üretebilmek amacıyla, bu kez Askent Sitesi sakinleriyle buluştu. Askent Sitesi sakinleri, park sorunlarından bahsederek, oturma alanlarının ve spor aletlerinin çoğaltılmasını talep ettiler.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

8 yıl sonra mutlu son! Tuzla Birlik Sitesi için dev anlaşma!

Tuzla ilçesi Postane Mahallesi’ndeki Yeni Birlik Site’sinde, Yeni Birlik Yapı Kooperatifi ile yapılan görüşmelerin sonucunda anlaşma sağlanıp mutlu sona  gelindi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Birlik Sitesi sakinleri ile bu zamana kadar yaklaşık 17 toplantı gerçekleştirdik'' dedi.

Diyarbakır Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atılıyor!

Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan  “İl İstihdam Kurulu” toplantısında konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu, dağınık şekilde üretim gerçekleştiren esnafı temelini atacakları 2 milyon 500 bin metrekarelik Küçük Sanayi Sitesi’ne taşıyacaklarını müjdeledi.

Ünye Oto Galericiler Sitesi Projesi hazırlandı!

Ünye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda organize sanayi bölgesi ve oto galericiler sitesi projeleri konuşuldu.

Altınok Öz'den yerinde dönüşüm bilgilendirme toplantısı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kordonboyu Mahallesi’nde yer alan ‘ANT Sitesi Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’na katılarak merak edilen soruları cevapladı.

Altınok Öz, Kordonboyu'nda dönüşüm toplantısına katıldı!

Kartal Belediye Başkanı Öz, Kartal'daki Kordonboyu Mahallesi ANT Sitesi Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı'na katıldı. 

Site sakinlerinin toplantılara katılmama sorunu!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "site sakinlerinin toplantılara katılmaması" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Mersin Kemalpaşa Sanayi Sitesi'ne ada bazında işyeri kararı!

Mersin Tarsus Kemalpaşa Mahallesi’nde yapılacak Kemalpaşa Sanayi Sitesi ile ilgili toplantı gerçekleştiren Belediye Başkanı Şevket Can, işyerlerini ada bazında herkes kendi yapacağını belirtti.

Artvin Sanayi Sitesi Projesi için istişare toplantısı yapıldı!

Artvin Sanayi Sitesi için istişare toplantısı yapıldı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, projenin çok heyecan verici olduğunu belirtti.

Afyonkarahisar’da Modern Sanayi Sitesi kuruluyor!

Afyonkarahisar’da özellikli sanayi esnafının, dükkan sahibi olmasını sağlayacak Modern Sanayi Sitesi Projesi’nin tanıtım toplantısı yapıldı.

Uluborlu'ya yeni sanayi sitesi kuruluyor!

Isparta Uluborlu'ya yeni sanayi sitesi kuruluyor. Yeni sanayi sitesinin tanıtım toplantısında Uluborlu Uluborlu Esnaf Ve Sanatkarlar, Nakliyeciler Odası Başkanı Mehmet Hamdi Şener ile ilçe sanayi esnafları katıldı.

Eskişehir Küçük Sanayi'deki dönüşüm toplantısı yarın!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, uzun bir süredir kamuoyunun gündeminde yer alan “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” düzenlenen tanıtım toplantısı ile masaya yatırılacak. Toplantı yarın Saat 14:00'da Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Sakarya Oto Galericiler Sitesi görücüye çıkıyor!

Sakarya Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi tarafından bugün 2. El Oto Galericileri Sitesi çalışmaları kapsamında "Mimari Projelerin Tanıtımı’ toplantısı gerçekleştirilecek.

Askent Sitesi toplantı Haberi

Askent Sitesi toplantı


Ataşehir Belediyesi, her siteye ayrı ve yerinde çözüm üretebilmek amacıyla, bu kez Askent Sitesi sakinleriyle buluştu.

Çözüm odaklı çalışma yürüten Ataşehir Belediyesi'ne teşekkür eden, Askent Sitesi sakinleri, park sorunlarından bahsederek, oturma alanlarının ve spor aletlerinin çoğaltılmasını talep ettiler. Sitelerinin önüne asfalt talebinde bulunan site sakinleri araçların park sorunlarından da bahsettiler.

Belediye binasında düzenlenen toplantıya Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz ve Sadık Kayhan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Zeynep Çetinkaya, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Ali Çağnış, Park ve Bahçeler Müdürü İrfan Bilici, Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt ve Fen İşleri Müdür Vekili Tülin Şentürk katıldı.

Bu toplantılarda site sakinlerinin talepleri ve sorunları karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak çözüme kavuşturuluyor.

Her hafta bir site ile yapılan toplantılar...