19 / 05 / 2024

aski ekipleri

aski ekipleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ( ASKİ ) ekipleri, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın evine su sağlayan depoda inceleme yapıp su örnekleri aldı.

İsrail ekipleri Filistinlilere ait 2 evi yıktı!

İsrail'e bağlı belediye ekipleri tarafından Doğu Kudüs'te bulunan 2 ev yıkıldı. Yıkıma tepki gösteren Filistinliler ve İsrail polisi arasında arbede yaşandı.

Şehitkamil Belediyesi'nin yıkım ekipleri iş başında!

Şehitkamil Belediyesi yıkım ekipleri kentsel dönüşüm projesi kapsamında kamulaştırılan bir binanın alt 2 katını yıktı.

ASKİ Ankara'nın ilçe ve köylerine yatırım yapacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Gene! Müdürlüğü ekipleri, ilçelerdeki mahalle statüsüne kavuşan köylerin içme suyu ve kanalizasyon sıkıntılarını çözüme kavuşturuyor.

ASKİ'den çevre ilçelere yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, hizmet sınırlarına geçen yıl dahil olan ilçelerdeki mahalle statüsüne kavuşan köylerin içme suyu ve kanalizasyon sıkıntılarını çözüme kavuşturuyor.

ASKİ'den çevre ilçelere 250 milyon TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, hizmet sınırlarına geçen yıl dahil olan ilçelerdeki mahalle statüsüne kavuşan köylerin içme suyu ve kanalizasyon sıkıntılarını çözüme kavuşturuyor.

İmpo İmar ekipleri 4 ilçenin imar planını yenileyecek!

İmpo İmar ekipleri Türkiye’nin 4 ilçesinin daha imar planlarını hazırlamak üzere sahaya çıktı. İmpo İmar, İzmir Maydanoz sahili, Bitlis Güroymak ilçesi, Niğde Yıldıztepe beldesi ve Elazığ Erimli beldesi imar planlarını hazırlayacak.

Selde mahsur kalanları off-road ekipleri kurtardı!

Kahramanmaraş'ın Oniki Şubat ilçesinde sağanağın ardından oluşan sel nedeniyle çok sayıda araç yolda kaldı. Selde mahsur kalanları itfaiye ekiplerinin yardım çağrısı üzerine off-road ekipleri kurtardı

ASKİ ekipleri Aylin Nazlıaka'nın evine su sağlayan depoda inceleme yaptı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ’nın evine su sağlayan depoda inceleme yapıp, depodan su örnekleri aldı.

Ankara'da ASKİ ekipleri su sağlayan depoda inceleme yaptı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ( ASKİ ) ekipleri, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın evine su sağlayan depoda inceleme yapıp su örnekleri aldı.

Antakya'da temizlik ekipleri kapsamlı çalışmalara devam ediyor!

Antakya Belediyesi temizlik ekipleri, belirlenen periyodik program kapsamında Antakya'nın tüm mahallelerinde bulunan cadde ve sokaklarda hummalı temizlik çalışması gerçekleştirmeye devam ediyor. Belediye Temizlik İşleri 95 mahallede çalışmalar yürütüyor

TEİAŞ Ekipleri elektriği kesmeden ilk bakımı Ankara'da yaptı!

TEİAŞ Ekipleri Ankara'da elektriği kesmeden bakım yapmayı başardı. Elektrik iletim hattı canlı bakım ekibi 380 kV iletim hattında ilk defa potansiyele girme ve iletkene dokunma çalışması yaptı.

Maliye ekipleri sezonluk kiraya verilen evlerin peşine düştü!

Maliye ekipleri sezonluk kiraya verilen evlerin peşine düştü. maliye Bakanlığı, Belediyeler, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü gibi kurumlar şehirlerde imar geçen yerler için ortak çalışma yapacak.

İBB Cankurtaran Ekipleri, bayramda 1284 vatandaşı kurtardı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cankurtaran Ekipleri’nce Ramazan Bayramı’nda bin 284 vatandaş boğulmaktan kurtarıldı. İstanbul'da 45 bin 500 metre uzunluğundaki 35 plajda 421 cankurtaran ile boğulma vakalarına karşı önlem alındı.

aski ekipleri Haberi

aski ekipleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın evine su sağlayan depoda inceleme yapıp su örnekleri aldı.


ASKİ Bilgi İşlem Daire Başkanı Nurullah Said Yeken, "Maalesef Sayın milletvekilimiz ve diğer buradaki site sakinleri, 21 adet villanın sakinleri, kaçak kuyu suyu kullanıyorlar ve kuyu suyunun içerisinde klor yok. Bu da insan sağlığı için büyük bir risk" dedi.


Nazlıaka'nın Çankaya'daki evine su sağlayan deponun önüne gelen Daire Başkanı Yeken, yaptığı açıklamada, 21 villanın hepsinin ortak bir sayaçtan su kullandığını, depoya gelen suyun evlere dağıldığını anlattı. Yaptıkları incelemede deponun durumunun kötü, tesisatların paslı olduğunu ifade eden Yeken, "Birinci geliş nedenimiz, Sayın Milletvekilimiz Aylin Hanım'ın yaptığı beyanatı biz ihbar kabul ederek geldik" diye konuştu. Yeken, ikinci olarak kaçak su...