13 / 05 / 2024

aski yeşilevler proje

aski yeşilevler proje

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ASKİ ile birlikte Yeşilevler Mahallesi'ndeki ana kollektör bağlantı çalışmalarını denetledi. Adana'daki su baskını sorununun yaptıkları projelerle çözüme ulaşacağını belirtti..

Yeşilova Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Berke Kutay Yeşilova tarafından kuruldu.

Yiğitpark Çınar'da 3+1'ler 4 milyon 500 bin TL'ye! Yeni proje! 

Yiğitpark Çınar projesi, Eskişehir'de yükseliyor. Projede 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor. Peki Yiğitpark Çınar projesinde yer alan konutların büyüklükleri ne kadar? Taksitli ödeme seçeneği var mı? 

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan Osmaniye'ye yeni proje müjdesi! 122 konut geliyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Osmaniye Bahçe Konutları projesinin tesliminde Osmaniyelilere 2. etap müjdesi verdi. İşte detaylar...

Tema İstanbul 2: Yeniden daha fazlası!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen Tema İstanbul 2 projesi geçtiğimiz günlerde görücüye çıktı. Proje "Yeniden daha fazlası" sloganıyla tanıtılıyor.

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Villa Voyage Gaziantep'te 3.5 milyon TL'ye! Yeni proje!

Gaziantep’in hızla gelişen villalar bölgesi Alleben Göleti’nin hemen yanı başında yükselecek olan projenin adı Villa Voyage olarak duyuruldu. Projede konut fiyatları 3 milyon 500 bin TL - 4 milyon TL arasında değişiyor.

KİPTAŞ'tan Kocaeli'ye yeni proje!

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yaşanabilir ve güvenilir konutlar inşa eden KİPTAŞ, Kocaeli'de yeni projeye başlıyor...

Viven İnşaat'tan Kuşadası ve Çeşme'ye yeni proje!

Viven İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yolçi, yıl sonuna kadar İzmir, Kuşadası ve Çeşme'de yeni konut projelerine başlayacaklarını açıkladı. 

Koray Bianco Göktürk'te 870 bin TL'ye! Yeni proje!

Koray Bianco projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Projede yer alan konutların fiyatları 870 bin TL'den başlıyor...

Yüksek Mimar Elif Bengisu'dan Göbeklitepe'ye yeni proje!

Genç yaşında başarılı bir kariyer çizen ve önemli projelerde imzası bulunan Yüksek Mimar Elif Bengisu, üzerinde çalıştığı projeleri, hayata bakışını, mimari ilhamlarını anlattı.

Hava Kent Haraççı'da 2+1'ler 270 bin TL'ye! Yeni proje!

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi 2'nci etap projesine başlıyor. 2022 yılında teslim edilmesi planlanan projede daire fiyatları 270 bin TL'den başlıyor.

Ondörtüç Pendik yerli ve yabancı yatırımcılara tanıtılacak!

İnsay Yapı ''Ondörtüç Pendik'' projesini 13. Gayrimenkul Fuarı'nda görücüye çıkaracak. Proje yerli ve yabancı yatırımcıların beğenisine sunulacak.

aski yeşilevler proje Haberi

aski yeşilevler proje

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, 2014 kışında Adana'da su baskını yaşanmayacağını söyledi. Büyükşehir ASKİ'nin Yeşilevler Mahallesi'nde sürdürdüğü ana kollektör bağlantı çalışmalarını denetleyen ve çalışmalarla ilgili ASKÎ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz'den bilgi alan Zihni Aldırmaz, "Biz sadece Atatürk Caddesi'nde tünel inşaatı yapmıyoruz. Toplam üç tünel projemiz var. 


Bu ana kollektör bağlantıları da bunların yanından geçecek. Bu çalışmamız ile Demiryolu köprüsü ile 17 mahallenin su baskını sorununa çözüm getirecek. 2014'te Adana'da su baskını tarih olacak" dedi. Göreve geldikten sonra ilk kez Adana'da kanalizasyon ile yağmur suyu sistemi ayırma çalışmalarına başlandığını anlatan Zihni Aldırmaz, "Ana bulvar ve caddelerde 150 kilometre yağmur suyu sistemi ile kanalizasyonu ayırdık. Bu çalışmalarımız hızla devam ediyor. 

Adana'nın altyapısını tamamlıyoruz. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu. 

Zihini Aldırmaz, ASKİ çalışanlarına çikolata ikram...