16 / 05 / 2024

Askon Yapı Moda Adalar satış ofisi

Askon Yapı Moda Adalar satış ofisi

Moda Adalar Evleri Askon Yapı tarafından Tuzla'da yükseliyor. Tuzla Moda Adalar Evleri projesinde ilk dairelerin satışlarına özel 275 bin liradan başlayan fiyatlarla satışlar yapılıyor...

Son Moda MaxiPuan Kampanyası! Alışveriş yapan herkese 150 TL! Son tarih 31 Ocak 2023!

İşCep veya Maximum Mobil’den yapılacak alışverişlere Son Moda MaxiPuan Kampanyası kapsamında herkese 150 TL veriliyor. Kampanyaya son katılım tarihi 31 Ocak 2023!

Caferağa Katılımcı Belediyecilik ile Moda Bostanı kararını verecek!

Kadıköy Belediyesi, Caferağa ve Osmanağa sakinlerinin önerileriyle ortaya çıkan çocuk yuvası, sosyal yaşam evi ve çocuk kütüphanesi taleplerini oylamaya sunuyor. Moda Bostanı olarak da bilinen alana hangi projenin yapılacağına mahalleli tarafından karar verilecek...

Mango, Sur Yapı Marka AVM'de mağaza açtı!

35 yıldır moda sektöründe kadın, erkek ve çocuk ürünleri yelpazesi ile varlığını sürdüren Mango, Sur Yapı Marka AVM'de  yeni mağazasının açılışını yaptı…

Küçükçekmece Toya Moda ev fiyatları 2017!

Toya Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen Toya Moda Evleri'nde yaşam başladı. Küçükçekmece Toya Moda ev fiyatları 2017...

Tarihi Moda İskelesi için ikinci restorasyon kararı alındı!

Şubat ayı başında aslına uygun yapılmadığı gerekçesiyle tartışmalara neden olan restorasyonun tamamlanmasıyla Neffes-Kafe adlı bir restoranın işletmesine verilen Tarihi Moda İskelesi için ikinci restorasyon kararı alındı.

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül evlendi!

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül, Fırat Bolat ile dün akşam evlendi. Çiftin nikahı töreni Moda Deniz Kulübü'nde kıyıldı.

Askon Yatırım Gayrimenkul Mühendislik Yapı Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Askon Yatırım Gayrimenkul Mühendislik Yapı Sanayi Limited Şirketi, Tarkan Engin tarafından 300 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül evleniyor!

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül, Fırat Bolat ile 22 Eylül Perşembe günü kıyılacak nikah ile dünya evine giriyor. Çiftin nikahı töreni Moda Deniz Kulübü'nde gerçekleştirilecek.

İBB Moda sahiline terfi merkezi yapıyor!

Kadıköy Moda'da, denizden Kurbağalıdere'ye su vermesi için bir terfi merkezi yapılıyor. Çevre halkı tarafından istenmeyen bu proje Kadıköy Kent Dayanışması ve İstanbul Kent Savunması platformlarının çalışmaları sayesinde şimdilik askıya alındı.

Sefaköy Toya Moda Evleri satış fiyatları!

Toya Grubu projesi olan Toya Moda Evleri İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de bulunuyor. Toya Moda Evleri'nde teslimler 2016 Aralık'ta yapılacak..

Toya Moda Evleri'nde taksitler teslimde başlıyor!

Toya Yapı imzasını taşıyan Toya Moda Evleri'nde aylık taksit ödemeleri teslim zamanı başlıyor. Toya Moda Evleri projesinde ödeme kampanyası 24 Nisan'a kadar sürecek...

Eduka Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eduka Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Kanberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Moda Caddesi, Kağnı Sokak'ta kuruldu.

Eduka Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eduka Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Kanberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Moda Caddesi'nde kuruldu.

Askon Yapı Moda Adalar satış ofisi Haberi

Askon Yapı Moda Adalar satış ofisi


Moda Adalar Evleri projesi İstanbul Anadolu yakasında Tuzla ilçesinde inşa ediliyor. Tuzla Moda Adalar Evleri projesi Askon Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Moda Adalar Evleri satılık 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor.


Tuzla Moda Adalar Evleri projesi 16 katlı tek blok olarak inşa ediliyor. Tuzla Moda Adalar Evleri projesinde teslimler Ağustos - Eylül 2014 tarihinde yapılıyor. Moda Adalar Evleri Tuzla'da 33 adet daire yer alıyor. Moda Adalar'da  ilk daire satışına özel fiyatlar 275 bin TL'den başlıyor.


7. kata kadar 2+1 dairelerin yer aldığı Moda Adalar Evleri Tuzla'da dairelerin tamamı deniz ve Adalar manzarasına hakim konumda yer alıyor. Tuzla Moda Adalar Evleri'nde 2+1'ler net 90 metrekare, 3+1'ler net 115 metrekare olarak tasarlandı. 


Askon Yapı Moda Adalar satış ofisi ile...