07 / 05 / 2024

asl-ı bahçe banka kredisi masrafları

asl-ı bahçe banka kredisi masrafları

İnanlar İnşaat tarafından Kartal'da inşa edilen Asl-ı Bahçe Evleri'nde dosya ve aidat masrafları kaldırıldı...

Bahçeşehir Soyak Konforia'da indirim avantajı!

İstanbul’un yeni merkezi Bahçeşehir'de yükselen Soyak Konforia projesinde 5.000 konut yer alıyor. Projedeki konutların satışında peşin ve banka kredili ödemelere yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir'de 217 bin TL'ye 1+1!

Soyak Konforia Bahçeşehir'de fiyatlar 217 bin TL'den başlıyor. Peşin ve banka kredili ödemelere yüzde 10 indirimin sunulduğu Soyak Konforia projesinde teslimler Eylül 2017'de yapılıyor...

Soyak Konforia Bahçeşehir güncel fiyatlar!

Soyak Konforia Rezidans 15 katlı 40 blok halinde yükseliyor. 100 bin metrekare arsa alanına sahip projede banka kredisi kullanılabiliyor. İşte Soyak Konforia Bahçeşehir güncel fiyatlar...

Bahçeşehir Soyak Konforia Konutları fiyatlar!

Bahçeşehir Soyak Konforia Konutları fiyatları 184 bin TL'den başlıyor. Soyak Konforia Konutları projesinde 24 ay sıfır faizle ya da yüzde 10 peşinatla banka kredili ödemeler yapılıyor.

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir kampanya!

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir kampanya kapsamında, yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisiyle vadelendiriliyor.

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Atatürk Havalimanı ’na 20 dakika mesafede bulunan Eston Şehir Mahallem projesinde ödemelere göre banka kredili vadelendirme sağlanıyor. Peki Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Bahçeşehir Vaditepe ödeme koşulları!

Bahçeşehir Vaditepe ödeme koşulları kapsamında banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunuluyor. Kiptaş imzası ile hayata geçirilen projede daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir ne zaman teslim edilecek?

Soyak Konforia Bahçeşehir'de banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Soyak Yapı imzası taşıyan proje 5 bin adet konuttan oluşuyor. Peki Soyak Konforia Bahçeşehir ne zaman teslim edilecek?

Bahçeşehir Soyak Konforia satılık konut!

Bahçeşehir Soyak Konforia satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Toplam arsa alanı 100 bin metrekare olarak belirlenen projede banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

Konforia Soyak Bahçeşehir teslim tarihi!

Konforia Soyak Bahçeşehir teslim tarihi 2017 yılı Eylül ayı olarak belirlendi. Daire fiyatları 178 bin TL'den başlangıç gösteren projede banka kredisiyle 120 aya varan vade avantajı sağlanıyor.

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir teslim tarihi!

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Polatyol Yapı imzası ile hayata geçirilen projede peşin ya da banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Soyak Konforia Residence Bahçeşehir ödemeleri!

Soyak Konforia Residence Bahçeşehir ödemeleri firma bünyesinde ya da banka kredisi kullanılarak yapılıyor. Soyak Konforia Residence Bahçeşehir'de konut fiyatları 178 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Bahçeşehir'in özlenen mahallesi Eston Şehir Mahallem!

"Bahçeşehir'in özlenen mahallesi Eston Şehir Mahallem" sloganıyla tanıtılan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje Polatyol Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

asl-ı bahçe banka kredisi masrafları Haberi

asl-ı bahçe banka kredisi masrafları

İnanlar İnşaat, Kartal'da inşa ettiği Asl-ı Bahçe projesinde banka kredisi kullanmak isteyen konut alıcıları için dosya ve aidat masraflarını sıfırladı.

17 katlı tek blok halinde yükselen projede 90 konut ve 2 ticari ünite bulunuyor. Projenin 8 bin 314 metrekaresi konut, 2 bin inşaatı olarak tasarlandı.

60 metrekare 1+0’dan 228 metrekare 3+1’e farklı büyüklükte konutun bulunduğu projede metrekare fiyatı 3 bin liradan başlıyor. Projenin sosyal donatıları arasında özel peyzajlı bahçeler, teraslar ve havuzlar bulunuyor. Teslim tarihi ise Haziran 2013 olarak...