05 / 05 / 2024

Aslan Bilgi kıyı tasarım projesi açıklaması

Aslan Bilgi kıyı tasarım projesi açıklaması

İzmir'in deniz kıyısındaki en güzel ilçelerinden biri olan Narlıdere, sahilini kullanamıyor. Narlıdere AK Parti İlçe Başkanı Aslan Bilgi, "61 bin nüfusu olan Narlıdere'de insanlar sahili sadece seyrediyor" dedi

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy tipi afet konutları Ramazan Bayramı'na yetişecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan yaptığı açıklamada afetzedeler için inşa edilen köy tipi evlerin inşaatının yüzde 90, kiminde yüzde 85 seviyelerinde olduğunu söyledi.

Samsun Lojistik Köy'ün inşaatında sona gelindi!

Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Maliye Ekonomi Bakan Yardımcısı Konstantine Megrelişhvili, Acara TSO Başkanı Tamaz Shavadze ve beraberindeki heyet Samsun'daki Lojistik Köy’ü gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

Kadıköy'de konut fiyatları apartmanlarla birlikte uçuşa geçti!

Kentsel dönüşümde aslan payını alan Kadıköy’de hem imar hem de çevre kirliliği oluştu. 35 katlı apartmanlar inşa edilen ilçenin sakinleri yatay mimari kararına uygun olarak az katlı bir Kadıköy’ün hayalini kuruyor.

İzmir Sahilevleri Kıyı Projesi'nin 2. etabı Ağustos'ta tamam!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Sahilevleri'nde gerçekleştirilen kıyı düzenlemesi çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Kadıköy-Kartal Havaray Hattı çalışmaları ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe’ye yapılan projeleri hakkında bilgi verdi. Topbaş, "Kadıköy-Kartal Havaray projesinin hazırlıkları sürüyor” dedi.

Aslan Bilgi'den Narlıdere'ye TOKİ müjdesi!

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi, 15 Temmuz gecesinde savaş gemilerinin Konak Meydanı’nı bombalayacağı yönünde aldıkları duyum sonrasında balıkçı teknelerini Konak sahiline topladıklarını belirterek savaş gemilerini engellemeyi düşündüklerini söyledi.

Kadıköy'e ekolojik kreş geliyor!

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, hayata geçirdikleri projelerle ilgili bilgi vererek, ekolojik kreşi yakın zamanda hizmete açacaklarını belirtti.

Cem Kara Yalıköy çalışmaları hakkında bilgi verdi!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Yalıköy Mahallesi'nde yapılacak çalışmalar hakkında Mahalle Muhtarı Fehmi Kaçar'a bilgi verdi. Başkan Cem Kara çalışma yapılacak bölgeleri de yerinde gezdi.

Bitlis Tekbıyık Güzelsu Köyü içme suyu deposu inşaatı ne durumda?

Bülent Tekbıyıkoğlu, ilçeye bağlı Güzelsu köyünde yapımı devam eden içme suyu deposunda incelemelerde bulundu. Tekbıyıkoğlu, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra yapılması gerekenlerle ilgi talimat vererek inşaat alanından ayrıldı.

Kayseri Kocasinan'da tatil köyü inşaatı sürüyor!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Denizi olarak bilinen Yamula Barajı kıyısında Kuşçu Mahallesi’nde yapımı devam eden tatil köyünü meclis üyelerine tanıtarak bilgi verdi.

Deniz ve kıyı temizleme çalışmalarına devam ediliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, deniz ve kıyıların temiz olması için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Güllüce, denizlerdeki baskı ve etkileri içeren kirlilik haritalarının 2014 yılı itibariyle tamamlandığını açıkladı..

Aslan Bilgi: Kıyı Tasarımı Projesi Narlıdere'den uzak!

İzmir'in deniz kıyısındaki en güzel ilçelerinden biri olan Narlıdere, sahilini kullanamıyor. Narlıdere AK Parti İlçe Başkanı Aslan Bilgi, "61 bin nüfusu olan Narlıdere'de insanlar sahili sadece seyrediyor" dedi

Atık Yönetimi Sempozyumu düzenlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, atık sektörünün yol haritasını belirlemek için “Atık Yönetimi Sempozyumu” düzenleyecek. Bilgi şölenine; bakanlık bürokratları, sektör temsilcileri, akademisyenler ve yerel yönetim sorumluları katılacak.

Aslan Bilgi kıyı tasarım projesi açıklaması Haberi

Aslan Bilgi kıyı tasarım projesi açıklaması


İzmir'in deniz kıyısındaki en güzel ilçelerinden biri olan Narlıdere, sahilini kullanamıyor. Narlıdere AK Parti İlçe Başkanı Aslan Bilgi, "61 bin nüfusu olan Narlıdere'de insanlar sahili sadece seyrediyor. İnsanlar buradan arabasıyla geçiyor ve ne oturacak bir tesis var ne de insanların hoşça vakit geçireceği bir sosyal alan... Güzelim sahile yazık oluyor. Burada sosyal aktivitelere katkı koyacak deniz kıyısında olması gereken çay bahçeleri, oyun parkları ve sosyal tesisler düşünülmemiş ölü toprağı serpilmiş gibi hiç kimse yok" dedi.


Bomboş bir sahil

Sahilevleri'nde sadece ön tarafta belli evlerin bulunduğu deniz kıyısında hiçbir projenin hayata geçirilmediğine dikkat çeken Bilgi, "Bu durum Narlıdere insanını üzüyor. Bu konuda ilçe teşkilatımıza her gün şikayet geliyor. Gönül ister ki bütün sahil kentlerimizde olduğu gibi deniz kıyısında çay bahçeleri, aktivite alanları,...