12 / 05 / 2024

Aslan İhsan Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adresi

Aslan İhsan Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adresi

Aslan İhsan Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Gamze Yemişçi, Andreas Rangavis ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Cama Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Cama Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali adnan Aslan ve Salahattin Can Birol ortaklığında kuruldu.

Monopol Busıness Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monopol Busıness Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fatih Çelik, O. Süleyman Aslan ve Orkun Aksoy ortaklığında kuruldu.

Çanakcı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çanakcı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Aslan Çanakcı tarafından kuruldu.

Mk Nazlı Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Nazlı Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Acl Gayrimenkul İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acl Gayrimenkul İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Acar tarafından kuruldu.

Ali Onuk Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Onuk Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Onuk tarafından kuruldu.

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Babylon Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Babylon Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Derya Aslan tarafından kuruldu.

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Demirören, Meltem Demirören, Aslan Sinan Oktay ve Erdoğan Demirören ortaklığında kuruldu.

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Akbulut ve Aslan Çoban ortaklığında kuruldu.

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Aslan, Ali Yıldız ve Barış Arslan ortaklığında kuruldu.

Txt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Txt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Ahmet Turgut ve Mehmet Emin Turgut ortaklığında kuruldu.

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama Babekr O. Ismail ve Shaza Babıker O Ismail ortaklığında kuruldu.

Aslan İhsan Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Aslan İhsan Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adresi

Aslan İhsan Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Gamze Yemişçi, Andreas Rangavis ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu. 

Aslan İhsan Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, hipermarketler,  depolar, soğuk hava depoları, ticari depolar, ticari park, hastane,  villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arazi ve arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, Rehin almak, tesis edilmiş olan rehinleri kaldırmak, ipotek almak, tesis edilmiş olan ipotekleri kaldırmak; bahçe, tarla, ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde...