15 / 05 / 2024

aslan mühendislik yurtdışı

aslan mühendislik yurtdışı

Trabzon'da 2001 yılında kurulan Aslan Mühendislik şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Enes Aslan, şirketin büyüme stratejisi doğrultusunda yürüttükleri elektrik müteahhitliği alanını yurtdışına da taşımayı hedeflediklerini belirtti..

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

As Zemin Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Zemin Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aslan tarafından kuruldu.

Sas Grup Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Sas Grup Mühendislik Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aslan tarafından kuruldu.

Asdem Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asdem Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Demirkol ve Mustafa Cem Aslan ortaklığında kuruldu.

Raslan Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raslan Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Resul Aslan tarafından kuruldu.

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyl'de Muhammet Aslan sevinç ve Yiğitcan Orkun Sevinç ortaklığında kuruldu.

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

Epic Mühendislik Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epic Mühendislik Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan tarafından kuruldu.

Asman Yönetim Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Asman Yönetim Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zınar Aslan ve Mehmet Aslan ortaklığında kuruldu.

PN Yapı Analizi Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PN Yapı Analizi Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Aslan tarafından kuruldu.

Aslan Kardeşler Mimarlık Mühendislik Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Aslan Kardeşler Mimarlık Mühendislik Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bayrampaşa'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Aslan, Erdal Aslan ve Erol Aslan ortaklığında kuruldu. 

Vet Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vet Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Nagihan Aslan tarafından Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

aslan mühendislik yurtdışı Haberi

aslan mühendislik yurtdışı
Aslan Mühendislik, Türkiye çapında sürdürdükleri elektrik taahhüt çözümlerini yurtdışını taşımayı istiyor. Firma, faaliyet alanlarına yurtdışını da eklemek için çalışmalarım sürdürüyor. 

Trabzon'da elektrik mühendisi Enes Aslan tarafından 2001 yılında kurulan Aslan Mühendislik, proje ağırlıklı yürüttüğü çalışmalarına 2004'ten bu yana elektrik taahhüt alanını da ekleyerek devam ediyor. 

Şirketin büyüme stratejisine değinen Aslan Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Enes Aslan, firmalarının elektrik müteahhitliği alanında yurt içinde ve dışında anahtar çözümler...