29 / 04 / 2024

Aslan mühendislik yurtdışına açılmayı hedefliyor!

Aslan mühendislik yurtdışına açılmayı hedefliyor!

Trabzon'da 2001 yılında kurulan Aslan Mühendislik şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Enes Aslan, şirketin büyüme stratejisi doğrultusunda yürüttükleri elektrik müteahhitliği alanını yurtdışına da taşımayı hedeflediklerini belirtti..



Aslan Mühendislik, Türkiye çapında sürdürdükleri elektrik taahhüt çözümlerini yurtdışını taşımayı istiyor. Firma, faaliyet alanlarına yurtdışını da eklemek için çalışmalarım sürdürüyor. 

Trabzon'da elektrik mühendisi Enes Aslan tarafından 2001 yılında kurulan Aslan Mühendislik, proje ağırlıklı yürüttüğü çalışmalarına 2004'ten bu yana elektrik taahhüt alanını da ekleyerek devam ediyor. 

Şirketin büyüme stratejisine değinen Aslan Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Enes Aslan, firmalarının elektrik müteahhitliği alanında yurt içinde ve dışında anahtar çözümler ürettiğini anlattı. Trafo ve enerji nakil hatları gibi elektrik altyapı işlerinde faaliyet gösterdiklerini söyleyen Aslan, "Ayrıca endüstriyel binalar, eğitim ve sağlık merkezleri, alışveriş merkezleri, toplu konutlar, yönetim binaları, spor tesisleri, oteller gibi tesislerin tüm kuvvetli ve zayıf akım elektrik sistemlerini yapabilecek kapasiteye ve tecrübeye de sahibiz" dedi. Aslan ayrıca, akıllı bina otomasyonu konusunda da çalışmalar yürüttüklerine dikkat çekti. 

Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu ve Bolu Atatürk Stadyumu Aydınlatma ve Enerji Altyapısı projeleri gibi önemli çalışmalarda çözüm ortağı olarak yer aldıklarını anımsatan Aslan, "Türkiye'de devam eden yatırım hamleleri kapsamında biz de uzman olduğumuz elektrik sektöründe çalışmalarımızı sürdürerek büyümeyi planlıyoruz. Önümüzdeki yıl ise şu anda yürüttüğümüz otel projesi kapsamında Ankara'da ofis açmaya hazırlanıyoruz" dedi. 

Elektik sektöründe faaliyet gösteren firmalara belli standartların getirilmesi gerektiğinin altını çizen Aslan, "Sektörde firmalar için belli yeterlilik kriterleri olmalı. Bu kriterleri sağlayan firmalar kendi sektörlerinde iş yapabilmeliler" diye konuştu. 


Dünya Kobiden


Geri Dön