28 / 04 / 2024

Adaduş 2015'te yurtdışına açılacak!

Adaduş 2015'te yurtdışına açılacak!

Duşakabin imalatında iç pazarda önde gelen şirketlerden Adaduş, 2015 yılında yurtdışına açılmayı hedefliyor. Adaduş Duş ve Banyo Kabinleri Satış ve Pazarlama Müdürü Temel Yıldız, 2015'te yurtdışına açılacaklarını söyledi..




Adaduş Duş ve Banyo Kabinleri Satış ve Pazarlama Müdürü Temel Yıldız, değişen yaşam tarzı ve trendler doğrultusunda müşteri ihtiyaç ve beklentilerini karşılayarak markalaştıklarını söyledi. Duşakabin imalatının yanı sıra banyo dolabı, jakuzi ve banyo aksesuarları pazarlamasını da yaptıklarını söyleyen Yıldız, son yıllarda hızla gelişen inşaat sektörüne paralel büyüyen banyo ürünleri sektörünün, imalat sanayiine de ivme kazandırdığını belirtti. 

Yıldız, müşteri ihtiyaçlarına zamanında, hatasız ve hızlı cevap verebilmek için yatırımlarını sürdürdüklerini söyleyerek, "Kaliteden ödün vermeden üretim kapasitesini artırmak ve daha iyi hizmet için yaklaşık iki yıl önce yeni bir tesis yatırımı yaptık. Tesisimizle birlikte üretim çeşitliliğimizi ve istihdam sayımızı da artırdık. 

Dört grupta yaptığımız üretim çeşidimizi sekiz gruba çıkardık" dedi. 

Duşakabin imalatında ilk beş şirket arasında ifade eden Temel Yıldız, "Üretimini yaptığımız duşakabin bir ıslak zemin ürünü ve her parçanın çürüme, pas, küf ve sızdırma sorunlarına karşı özenle seçilmesi, doğru koşullarda işlenmesi gerekiyor. Kalitemizden ödün vermeden hatasız ve hızlı hizmet sunmak için eğitimli, yetkin ve nitelikli iş gücüne önem veriyoruz. Kendi perakende mağazalarımız, seramik-vitrifiye mağazalarımız ve PVC alüminyum-demir doğrama firmamızla üretime devam ediyoruz" diye konuştu. 

Duşakabinde farklı ürünler, farklı desenler ve banyolara özel dizaynlar oluşturduklarını söyleyen Yıldız, kumlama desenleri uygulamalarını kendi üretim tesisindeki ünitelerde yaptıklarını belirtti. Doğru, ihtiyaca uygun ve opsiyonel tasarımlı ürünler sunarak fayda üretmeyi amaçladıklarını belirten Temel Yıldız, "Fiyat-kalite dengesi, üretim, satış ve satış sonrası hizmetlerle, müşteri memnuniyeti ve sadakatini artırmaya çabalıyoruz" dedi. 

Karadeniz ve Marmara bölgeleri başta olmak üzere ürünlerini yurt geneline pazarladıklarını bildiren Yıldız, "Özellikle 2015 yılında ihracata ağırlık vererek, yurtdışına açılmayı hedefliyoruz" diye konuştu. 


Dünya ek


Geri Dön