26 / 07 / 2024

aslan elektrik müteahhitliği

aslan elektrik müteahhitliği

Trabzon'da 2001 yılında kurulan Aslan Mühendislik şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Enes Aslan, şirketin büyüme stratejisi doğrultusunda yürüttükleri elektrik müteahhitliği alanını yurtdışına da taşımayı hedeflediklerini belirtti..

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren açıkladı! Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, "Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka haline geldi. Buna göre, şirketlerimiz Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalışıyor, Sahra Altı Afrika bölgesinde faaliyetlerimiz her geçen gün artıyor." diye konuştu.

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Yalçın tarafından kuruldu.

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Elektrik faturası desteği nasıl alınır? Elektrik yardımı başvurusu nasıl yapılır? Hemen başvurun!

Artan faturalar ile birlikte faturalarını ödemekte zorlananlara vatandaşlara çeşitli yardımlar sağlanıyor. Maddi durumu yetersiz kişiler, devletten elektrik faturası yardım desteği alabilirler. Peki elektrik faturası desteği nasıl alınır? İşte detaylar…

Elektrik tüketim desteği nasıl alınır? Elektrik yardım desteği kimlere verilecek?

Elektrik tüketim desteği pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Peki elektrik yardım desteği kimlere verilir? İşte detaylar!

Elektirk faturasını ödeyemeyenlere yardım desteği! Elektrik faturası yardım desteği nasıl alınır?

Türkiye'de 2021 yılında toplam 3 milyon 449 bin 344 abonenin elektriğinin kesildiği öne sürüldü. Bu iddiaya karşılık Enerji Bakanlığı hali hazırda 278 bin abonenin elektriğinin kesik olduğunu bildirdi. Hükümet faturayı ödeyemeyene elektrik faturası desteği veriyor. İşte detaylar...

Erdem Şahin Yapı Müteahhitliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Şahin Yapı Müteahhitliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ekrem Şahin tarafından kuruldu.

Bran İnşaat Mühendisliği Elektrik Ve Nakliye Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bran İnşaat Mühendisliği Elektrik Ve Nakliye Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Toraman tarafından kuruldu.

Aslanoğulları Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanoğulları Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 51 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Ragıp Aslan, Doğukan Aslan ve Mustafa Üstün Aslan ortaklığında kuruldu.

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği Elektrik Mühendisleri Odası Serbest Müşavir Hizmetleri Yönetmeliği'nde değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Elektrik Mühendisleri Odası Serbest Müşavir Mühendislik Hizmetleri Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30663 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Öz Bilge Elektrik Müşavirliği Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bilge Elektrik Müşavirliği Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bilge tarafından kuruldu. 

İnşaat mühendisliği Kasım 2017'de en çok aranan pozisyon oldu!

Yenibiriş‘in 2017 Kasım verilerine göre en fazla aranan ilk beş pozisyon inşaat mühendisliği oldu.  İnşaat mühendisliğini inşaat teknikeri, elektrik mühendisi, yönetici asistanı takip etti.

OKN İnşaat konut müteahhitliği yapacak!

OKN İnşaat'ın sahibi Orhan Yıldız, şirketin hedeflerinden ve projelerinden bahsetti. Yıldız, konut müteahhitliği yapmayı planladıklarını açıkladı.

aslan elektrik müteahhitliği Haberi

aslan elektrik müteahhitliği
Aslan Mühendislik, Türkiye çapında sürdürdükleri elektrik taahhüt çözümlerini yurtdışını taşımayı istiyor. Firma, faaliyet alanlarına yurtdışını da eklemek için çalışmalarım sürdürüyor. 

Trabzon'da elektrik mühendisi Enes Aslan tarafından 2001 yılında kurulan Aslan Mühendislik, proje ağırlıklı yürüttüğü çalışmalarına 2004'ten bu yana elektrik taahhüt alanını da ekleyerek devam ediyor. 

Şirketin büyüme stratejisine değinen Aslan Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Enes Aslan, firmalarının elektrik müteahhitliği alanında yurt içinde ve dışında anahtar çözümler...