02 / 05 / 2024

Öz Bilge Elektrik Müşavirliği Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!


Öz Bilge Elektrik Müşavirliği Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bilge tarafından kuruldu. 




Öz Bilge Elektrik Müşavirliği Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bilge tarafından kuruldu. 

Öz Bilge Elektrik Müşavirliği Ve Mühendislik Limited Şirketi konusu:
Şirketin amacı; resmi veya özel kuruluşlar ile şahıslara, her türlü elektrik ve elektronik işlerle ilgili mühendislik ve müşavirlik hizmetleri sunmak, bu alanla ilgili temsilcilik, iş geliştirme ve acentelik faaliyetlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak ve bu işlerle ilgili diğer her türlü ticareti yapmaktır. Şirket bu amaçla özellikle aşağıdaki faaliyetlerde bulunabilir: 1. Faaliyeti için gerekli her türlü tesisleri kurmak veya kurdurmak. 2. Faaliyeti için gerekli her türlü mal ve hizmeti, yurt içinden ya da dışından satın almak veya aldırmak, üretmek veya ürettirmek. 3. Yurt içi ve yurt dışı firmalarla lisans, teknik bilgi ve benzeri anlaşmalar yapmak. 4. Faaliyetiyle ilgili yurt içinde ve dışında acente ve şubeler açmak. 5. Faaliyetiyle ilgili işyeri ve her türlü iş araç ve gereçlerini iktisap etmek, kiralamak ve bunlardan sair yollarla faydalanmak. 6. Şirketin amacının tahakkuk ettirilebilmesi için ihtiyacı bulunan gayrimenkullere, ayni veya gayri maddi haklara her türlü tasarruf etmek ve bunları icabında satmak veya devretmek ve lüzumu halinde gayrimenkuller kiralamak ve kiraya vermek. 7. Şirketin amacının tahakkuk ettirilebilmesi için, anılan konularda dilediklerini yerli ve yabancı, gerçek veya tüzel kişilerle müştereken yapmak, aynı amaçla kurulmuş teşebbüsleri kısmen veya tamamen devir almak, bunlara iştirak etmek ve icabında satmak ve devretmek. 8. Ayrıca şirket amacının tahakkuk ettirilebilmesi için: a. Her türlü mali, ticari ve sınai teşebbüs ve taahhütlere girişebilir, borçlanabilir, her türlü kredi alabilir, gerektiğinde şirketin menkul ve gayrimenkul mallarını rehin ve ipotek verebilir, b. Giriştiği iş ve taahhütlerin icap ettirdiği hallerde, başkalarına ait menkul ve gayrimenkuller üzerinde şirket lehine rehin ve ipotek tesis ve tescil ettirebilir veya bunlar üzerinde her türlü ayni hakları iktisap edebilir, c. Kendi borcu için veya üçüncü şahısların borcu için kendi hisselerini veya hissedar olduğu şirketlerdeki hisselerini ve/veya ticari işletmeler üzerindeki haklarını rehin edebilir. Şirket; yukarıda sayılmamakla birlikte, amacının tahakkuku için esas sözleşme değişikliği gerektirmeyen her türlü işi yapabilir.


Geri Dön