02 / 05 / 2024

aslan tır garajı son durum

aslan tır garajı son durum

Yiğit Group tarafından hayata geçirilecek olan Fortis İstanbul projesi Küçükçekmece'de Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek. Projede 391 adet daire ve 18 adet dükkan yer alıyor...

Bornova'da 6.3 milyon TL'ye icradan satılık bağ tapulu lojistik tır garajı!

İzmir 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Bornova ilçesi, Gürpınar Mahallesi, 22620 ada 5 parselde yer alan bağ tapulu lojistik tır garajını 6 milyon 286 bin TL'ye icradan satıyor...

Denizli Kamyon ve Tır Garajı hizmete giriyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesinin kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak için tamamladığı kamyon ve tır garajı hizmete giriyor.

Denizli Tır Garajı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacı ile hayata geçirdiği kamyon ve tır garajının inşaatını tamamladı.

Denizli tır garajına kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacıyla inşa ettiği kamyon ve tır parkı projesinde sona yaklaştı.

Kayseri Sezer Ahşap Fabrikası'nın yanındaki tır garajı satıldı mı?

Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren, Sezer Ahşap Fabrikasının hemen yanında bulunan 15 bin metrekarelik tır garajı arsasının satışı gündeme bomba gibi düştü.

Hatay Kırıkhan'da TIR Garajı yapılacak!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kırıkhan ilçesine, ihtiyaç olan “TIR Garajı”nı kazandırıyor. Proje hazır, arsa hazır, yakında ihalelerle yapım işine başlanması bekleniyor.

Aksaray'a tır garajı inşa edilecek!

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Aksaray Belediyesi iş birliği ile Türkiye’nin karayolları içerisinde en fazla TIR ve kamyon trafiğinin yaşandığı şehirlerin başında gelen Aksaray’a TIR Garajı yapılması planlanıyor.

Fortis İstanbul Residence teslim tarihi!

Fortis İstanbul Residence teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Satış süreci devam eden Fortis İstanbul projesi Sefaköy Basın Ekspres Yolu'nda, Aslan Tır Garajı arazisinde hayata geçiriliyor

Fortis İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda yükseliyor!

Gate inşaat tarafından hayata geçirilecek olan Fortis istanbul projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Aslan Tır Garajı arazisinde inşa edilecek. Fortis İstanbul projesi 391 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor.

Küçükçekmece Fortis İstanbul Rezidans!

Toplamda 391 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana gelen Küçükçekmece Fortis İstanbul Rezidans, 9 bin 279 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor. Proje, Basın Ekpres Yolı üzerindeki Aslan Tır Garajı arazisinde inşa ediliyor...

Sefaköy Fortis İstanbul!

Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Aslan Tır Garajı arazisinde hayata geçirilen Sefaköy Fortis İstanbul projesi, İstanbul Gate İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje, 3 bloktan meydana geliyor...

Doğu Garajı özel proje alanına dönüştürüldü!

Geçen yıl Üniversite Alanına çevrilen Doğu Garajı eski Festival Çarşısı alanı imar planlarında yeniden değişikliğe gidilerek Özel Proje Alanı'na dönüştürülmesine karar verildi. Karar Büyükşehir Meclisi'nde onayladı.

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Yönetmelik!

2 Temmuz 2013 tarihinde yayımlanan 28695 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik için haberimizi inceleyebilirsiniz...

aslan tır garajı son durum Haberi

aslan tır garajı son durum


1978 yılından beri inşaat sektöründe olan Yiğit Group, Fortis İstanbul projesini Küçükçekmece Sefaköy'de Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Aslan Tır Garajı arazisinde inşa edecek. Henüz fiyatların belirlenmediği projenin mimari detay çalışmaları devam ediyor. 


Projenin pazarlaması 42 ülkede gayrimenkul ve turizm sektörlerine kapsamlı danışmanlık hizmeti veren Servotel Corporation tarafından yapılacak.


Fortis İstanbul projesi 391 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor 3 blok olarak tasarlanan Fortis İstanbul projesinde bloklar 5 bodrum katı + 15 katlı olarak inşa ediliyor. 



9 bin 279 metrekare alanda yükselen Fortis İstanbul projesinde açık yüzme havuzu, süs havuzları, erkek - kadın spor salonu, açık - kapalı teras, kuru temizleme, açık - kapalı otopark, revir, sauna gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Fortis İstanbul projesinin her bloğunda ticari birim...