04 / 05 / 2024

Aslan Yılmaz manisa

Aslan Yılmaz manisa

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Aslan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Dernek Başkanı Yılmaz, Manisa’nın acil imara ihtiyacı olduğunu söyledi.

Yılmaz Gençoğlu'ndan Eski Garaj Yeni Proje açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Eski Garaj Yeni Proje” ile ilgili açıklama yaptı.

Yılmaz Gençoğlu'ndan Soma yatırımlarına tam not!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin Soma’da gerçekleştirdiği hizmetleri yerinde incelemek amacıyla ilçeye ziyaret gerçekleştirdi.

Aslan Yılmaz: Konut sektöründe daralma var!

Manisa Girişimci Müteahhitler Derneği (MAGİD) Başkanı Aslan Yılmaz, inşaat sektörünün demirde yaşanan fiyat artışı ve faizlerin yüzde 1'in altına düşmemesi nedeniyle sıkıntı çekildiğini açıkladı.

Aslan Yılmaz: Manisa’nın acil imara ihtiyacı var!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Aslan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Dernek Başkanı Yılmaz, Manisa’nın acil imara ihtiyacı olduğunu söyledi.

Yılmaz Gençoğlu, Manisa'ya yapılacak projeleri anlattı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, katıldığı bir televizyon programında 2015 başlanan ve 2016 yılında başlanacak olan yatırımları anlattı.

Manisa'da riskli yapılar yıkılıyor!

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz, "Manisa'da bugün tarihi itibari ile, il genelinde bin 730 bina riskli yapı olarak tespit edildi. Bu binaların bin 236 adedi de yıkıldı. Riskli binaların 3'te 1'i merkezde" dedi.

Yılmaz Gençoğlu: Akhisar'ın hizmet açığını kapatacağız!

Şu anda bir geçiş süreci yaşadıklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, “Hizmetin mazereti olmaz. Burayı en kısa zamanda çalışır hale getirip Akhisar’da asfaltlama çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Mustafa Yılmaz kimdir?

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Vekili Mustafa Yılmaz kimdir? Mustafa Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Yılmaz, ne zamandan beri bu görevde?

Türk Telekom CEO'su Tahsin Yılmaz görevinden ayrıldı!

Türk Telekom Grup CEO'su Hakan Kanafi ve Genel Müdürü Tahsin Yılmaz’ın görevinden ayrılma kararını bugün toplanan Yönetim Kurulu'nda kesinleştiği öğrenildi. Yılmaz’ın yerine Türk Telekom Yönetim Kurulu üyesi olan Rami Aslan göreve getirildi....

Fehmi Yılmaz yeniden inşa edilen eserleri anlatacak!

Sanat Tarihçisi Fehmi Yılmaz İstanbul'un Hazineleri adlı seminerde İstanbul'un yeniden inşa edilen eserlerini anlatacak

Yusuf Ziya Yılmaz: Konutlar için tüm önlemler alındı!

Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım ilçesi, Çay Mahallesi’ne yapılacak olan toplu konutlar için tüm önlemlerin alındığını belirterek, “Mert Irmağı kenar çizgisinden 40 metre çekilerek konut bloklarının yerleştirilmesine tedbiren karar verilmiştir” dedi

M.Yılmaz İnşaat Yılmaz Sitesi'nde 120 bin TL'den başlıyor!

Fiyatların 120 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yılmaz Sitesi İstanbul Tuzla'da yükseliyor...

Gafur Yılmaz: Gençler klasik mobilya tercih ediyor!

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, gençlerde sanılanın aksine klasik mobilyanın tercih edildiğini vurguladı...

Aslan Yılmaz manisa Haberi

Aslan Yılmaz manisa


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Aslan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Müteahhitler olarak dört gözle imar planı beklediklerini belirten Dernek Başkanı Yılmaz, Manisa’nın acil imara ihtiyacı olduğunu söyledi.

Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkanı Aslan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyarette bulundu. Yönetim olarak geçtiğimiz aylarda göreve geldiklerini dile getiren Dernek Başkanı Aslan Yılmaz, “İlk olarak sizleri ziyaret etmek istedik. Biz Müteahhitler Derneği olarak, sektör olarak dört gözle Manisa’nın ihtiyacına cevap verebilecek bir imar planı bekliyoruz. Bunu yeni beklemeye başlamadık. Manisa’nın buna 4-5 yıldır buna ihtiyacı var. Biz buradan dernek olarak Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyeleri olarak birlikte Manisa’nın kazanacağı, herkesin mutabık kalacağı bir...