21 / 05 / 2024

Aslantepe Höyüğü nerede

Aslantepe Höyüğü nerede

Unesco'nun dünya mirası geçici listesine Türkiye'den son dahil edilen 13 alandan biri olan ve milattan önce 5 binli yıllara tarihlenen Malatya'daki Aslantepe Höyüğü'nde süren kazı çalışmalarında büyük bir bina bulundu...

TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!    

TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 nerede? TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Konya Yalıhüyük son başvuru tarihi!

TOKİ Konya Yalıhüyük son başvuru tarihi 30 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Toplamda 129 adet dairenin satışta olduğu projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Yalıhüyük Konutları başvuru!

TOKİ Yalıhüyük Konutları başvuru işlemleri 30 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Konya Yalıhüyük başvuru dönemi!

Toplamda 129 konutun satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Konya Yalıhüyük başvuru dönemi Eylül ayına kadar uzatıldı.

Konya Yalıhüyük TOKİ'de müracaatlar uzatıldı!

Yalıhüyük ilçesi Belediye Başkanı Hasan Koçer, Toplu Konut İdaresi (TOKİ ) konutlarına müracaatların 30 Eylül'e uzatıldığını, ayrıca fiyatlarda yüzde 10 indirime gidildiğini söyledi.

TOKİ Hüyük Evleri başvuru!

TOKİ Hüyük Evleri başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Projede fiyatlar 76 bin 954 TL'den başlıyor.

TOKİ Konya Hüyük başvurusu!

TOKİ Konya Hüyük başvurusu başladı ve devam ediyor. Projede fiyatlar 76 bin 954 TL'den başlıyor.

Konya Hüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri!

Konya Hüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Projede taksitler 299 liradan başlıyor.

TOKİ Konya Hüyük başvuru dönemi!

Toplamda 33 adet dairenin kurasız açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldığı projede 76 bin 954 liradan başlıyor. İşte TOKİ Konya Hüyük başvuru dönemi...

Toki Konya Hüyük başvurusu 2016!

33 adet konuttan meydana gelen Toki Konya Hüyük projesinde başvuru dönemi başladı. İşte, Toki Konya Hüyük başvurusu 2016...

TOKİ Konya Hüyük başvuruları bugün sona eriyor!

Peşin ödemelerin 9 bin 234 liradan başladığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. TOKİ Konya Hüyük başvuruları bugün sona eriyor.

Konya Hüyük TOKİ Evleri başvurusu!

Konya Hüyük TOKİ Evleri başvurusu başladı ve devam edecek. Taksitlerin 302 bin liradan başlangıç gösterdiği projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Konya Hüyük başvuru işlemleri!

TOKİ Konya Hüyük başvuru işlemleri başladı ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor. Taksitlerin 302 bin liradan başladığı projede ödemeler kapsamında 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Aslantepe Höyüğü nerede Haberi

Aslantepe Höyüğü nerede

Unesco'nun dünya mirası geçici listesine Türkiye'den son dahil edilen 13 alandan biri olan ve milattan önce 5 binli yıllara tarihlenen Malatya'daki Aslantepe Höyüğü'nde süren kazı çalışmalarında büyük bir bina bulundu. Roma La Sapienze Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Aslantepe Höyüğü Kazı Heyeti Başkanı Prof. Dr. Marcella Frangipane, dün Malatya Valisi Süleyman Kamçı'yı ziyaret ederek kazılar hakkında bilgi verdi. 


M.Ö. 4000 YILLARINA AİT 

Aslantepe Höyüğü'nün çok ilginç bir yer olduğunu dile getiren Frangipane, "Orada çok önemli, güzel ve büyük bir bina bulduk. Çok büyük bir saray var. O saray çok çok eski. Milattan önce 4 bin yıllarına tarihleniyor. Belki dünyadaki ilk saray sistemi burada başlıyor. Sarayın koridoruyla bu bina arasında bağlantı var. Belki kral yeri. Binada çok güzel bir platform var. Burada odun,...