03 / 05 / 2024

aslı bahçe uğur mumcu

aslı bahçe uğur mumcu

Aslı Bahçe Kartal satılık daire fiyatları 296 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. İnanlar İnşaat Aslı Bahçe Evleri'nde daire teslimlerinin 2013 Ağustos ayında yapılması planlanıyor...

Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeler 10 yıllığına kiralanıyor!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Uğur E Sınıfı 265 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu en uyguna fiyata nereden alınır? 19 Mart 2023 fiyat listesi

Derin dondurucu arayışında olanlar dikkat! Sizler için Uğur UED 7266 DTK E Sınıfı 265 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu'nun en uygun fiyata nerden alınabileceğini araştırdık. İşte detaylar..

Uğur Okulları'ndan İzmir’e yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Güzelbahçe Kampüsü ile nitelikli eğitim veren okullarına bir yenisini daha ekliyor.

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Bahçeşehir ve Uğur Eğitim 3 yılda 50 okul açacak!

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren Bahçeşehir ve Uğur Eğitim Kurumları'nın sahibi Enver Yücel, 50 okul için önümüzdeki üç yılda 500 milyon TL yatırım yapacak­larını belirtti. Firma, ABD ve Kanada’da yatırımlarını sürdürecek.

Uğur Okulları'ndan Nevşehir'e 9,5 milyon TL'lik yatırım!

Uğur Okulları Nevşehir'de hizmet verecek yeni kampüsle Nevşehirli öğrencilerle buluşacak. Nevzat Kulaberoğlu yaklaşık 9,5 milyon TL yatırımla Nevşehir merkezinde eğitimde öncü adımlar atmaya hazırlandıklarını söyledi.

İngiltere’de hurda uçaklardan bahçe evleri tasarlanıyor!

İngiltere’de hurdaya gidecek uçaklar lüks bahçe evlerine dönüştürülüyor. Havuz kenarı rahatlama alanı veya kış bahçesi olarak kullanılabilecek bu evlerin fiyatları 22 bin sterlinden başlıyor.

Uğur Okulları Türkiye genelinde 11 yeni kampüs inşa edecek!

Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, Türkiye genelinde 11 yeni kampüs açılacağını müjdeledi. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında anaokulundan liseye kadar hizmet verecek 11 yeni kampüs yatırımı yapmaya hazırlanıyor.

ABD İstanbul Başkonsolosluğu’nun eski binasının çatısına bahçe yapıldı!

Tescilli kültür varlığı ve birinci derece tarihi eser olan Tepebaşı’ndaki ABD İstanbul Başkonsolosluğu’nun eski binasının çatısındaki havuz kaldırıldı, yerine bahçe yapıldı

Uğur Eğitim Kurumları İzmir'e yatırım yapacak!

BAHÇEŞEHIR Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) Başkanı Enver Yücel İzmir'de eğitime yeni yatırım yapacaklarının müjdesini vererek hedeflerinin dünyaya entegre olmuş bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi.

Uğur Eğitim Kurumları Antalya'da iki kampüs açıyor!

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Antalya'ya iki kampüs birden kazandıracak. Her iki kampüste de anaokulundan liseye kadar eğitim öğretim hizmeti verilecek.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışta!

Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı. Ödeme kolaylıklarının tanındığı kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek.

aslı bahçe uğur mumcu Haberi

aslı bahçe uğur mumcu


17 bin 695 metrekare inşaat alanına sahip olan Aslı Bahçe Evleri projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal ilçesinde inşa ediliyor. Aslı Bahçe Kartal projesi İnanlar İnşaat imzasını taşıyor.


Aslı Bahçe Kartal satılık daire fiyatlarından önce Aslı Bahçe Kartal projesinin ayrıntılarından bahsedelim. Kartal Aslı Bahçe Evleri projesi 90 adet konuttan meydana geliyor.


İnanlar İnşaat Aslı Bahçe teslim tarihi 2013 Ağustos ayı olarak belirtiliyor. İnanlar Aslı Bahçe ödeme planı dahilinde banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor.


Kartal Aslı Bahçe Evleri projesi 17 katlı tek blok olarak inşa ediliyor. Aslı Bahçe Kartal satılık daire tipleri olarak stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bulunuyor.


İnanlar Aslı Bahçe Kartal projesinde 1+1 dairelerin büyüklüğü 64 metrekare, 2+1 dairelerin büyüklüğü 119 metrekare, 3+1...