04 / 07 / 2024

aslı bayar ulukapı

aslı bayar ulukapı

Ambasador Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi ve Letonya 'nın Antalya fahri konsolosu Aslı Bayar Ulukapı, 2 ve 3 yıldızlı otellerde herşey dahil uygulamasının kaldırılması gerektiğini söyledi

Müteahhit Mustafa Bayar, Sağlık ocağının sponsoru oldu!

Çanakkale'nin en cok konuşulan Müteahhidi Mustafa Bayar, Barbaros Mahallesinde Çanakkale Belediyesi'nin yapımını üstlendiği Sağlık ocağının sponsoru oldu...

TOKİ Celal Bayar Üniversitesi için kuralar çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Celal Bayar Üniversitesi personeli için “talep toplama yöntemi” çerçevesinde Manisa’da inşa edilecek 110 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

Celal Bayar Bulvarı'nda çalışmalar başladı!

Hızlı Tren Garı'na giriş-çıkışı sağlamak amacıyla, TCDD'nin yapacağı alt geçit inşaatı nedeniyle Celal Bayar Bulvarı'nda çalışmalar başladı.

Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonu açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonu, okulun 19. Dönem mezuniyet töreni ile birlikte şölen havasında hizmete açıldı.

TCDD Ankara Celal Bayar Bulvarı'nda köprülü kavşak inşa edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesince,Celal Bayar Bulvarı'ndaki ağaçların bir kısmının, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından yapılacak köprülü kavşak çalışması nedeniyle kaldırıldığı bildirildi.

Celal Bayar Üniversitesi'nin fakülte inşaatı mecliste konu oldu!

Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Celal Bayar Üniversitesi Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Akçay, sorularının Başbakan Davutoğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Akmerkez GYO kurulunda Remziye Aslı Karadeniz görevinden ayrıldı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği bulunan Sayın Remziye Aslı Karadeniz'in görevinden ayrılma durumu bildirildi.

Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

Mimari tasarım ve uygulama alanındaki çalışmalarına 2006 yılında Ulaş Yılmaz ile kurduğu YUDA Mimarlık'ta aktif olarak devam etmekte olan Mimar Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

Aslı Sekmen kimdir?

İlkay Öngün ile ortak olarak kurdukları Mimararşiv çatısı altında hizmet vermekte olan Mimar Aslı Sekmen kimdir? Aslı Sekmen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Aslı Sekmen..

Celal Bayar'ın Çiftehavuzlar’daki evi dönüşecek!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ayça Atikoğlu bugünkü yazısında 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ı anlattı. Bayar'ın Çiftehavuzlar’daki evi de kentsel dönüşümle yenilenecek.

İşte Melisa Aslı Pamuk'un Etiler'deki evi!

2011 Türkiye güzeli Melisa Aslı Pamuk, yaşamak için Etiler’de oldukça sakin bir site tercih etmiş kendine. Pamuk, "Zaten sette kafam yeterince kalabalık. Eve geldiğimde sakin bir atmosfer arıyorum galiba.” dedi.

Aslım Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslım Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, Aslıhan Aksu ve Bilgehan Aksu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Merkez Cami Sokak'ta kuruldu.

Aslı Şener kimdir?

2010’da anonim.istanbul’un kuruluşunda yer alan ve halen anonim. ekibinin bir üyesi olarak profesyonel çalışmalarını sürdüren Mimar Aslı Şener kimdir? Aslı Şener bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

aslı bayar ulukapı Haberi

aslı bayar ulukapı



Aslı Bayar Ulukapı, yaptığı açıklamada, Kemer’de bazı  tesislerde zehirlenme olaylarının yaşandığını, zehirlenen  misafirlerin 2-3  yıldızlı tesislerde ve pansiyonlarda her şey dahil konaklama olan yerlerde olduğunu belirtti.

Ulukapı, 2 ve 3 yıldızlı otellerde kesinlikle herşey dahil uygulamasının olmaması gerektiğine inandığına işaret ederek,''Herşey dahilin 2 ve 3 yıldızlı tesislerde   kesinlikle  uygulanmaması  gerektiğini düşünüyorum . Artan maliyetlerle her şey dahilde olması beklenilen  yiyecek içeceği bu tesislerin (yerli alkollü  içecekler ve 3 öğün yemek vs. ) sunmaları  mümkün değil . Oda kahvaltı veya  OB  (only bed ) hizmet verirlerse hem  esnafa  faydası olur,  piyasada hareketlilik oluşur,  hem de bu tesislerin kendi extra satışları artar'' dedi.


Eskiden her şey dahil sistemi yokken tesislerin extra satışlarından  gayet memnun olduklarını hatırlatan Ulukapı, şunları söyledi:  ''Fakat  birliktelik sağlanamadığı...