07 / 05 / 2024

Aslı Sekmen kimdir

Aslı Sekmen kimdir

Aslı Sekmen ve İlkay Ongun tarafından mimarları ve malzeme tedarikçilerini bir araya getirme fikriyle kurulan Mimararsiv.com yurtdışına açılmak için plan yapıyor.

Aslı Sekmen kimdir?

İlkay Öngün ile ortak olarak kurdukları Mimararşiv çatısı altında hizmet vermekte olan Mimar Aslı Sekmen kimdir? Aslı Sekmen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Aslı Sekmen..

Mimararsiv.com yurt dışına açılacak!

Aslı Sekmen ve İlkay Ongun tarafından mimarları ve malzeme tedarikçilerini bir araya getirme fikriyle kurulan Mimararsiv.com yurtdışına açılmak için plan yapıyor.

Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

Mimari tasarım ve uygulama alanındaki çalışmalarına 2006 yılında Ulaş Yılmaz ile kurduğu YUDA Mimarlık'ta aktif olarak devam etmekte olan Mimar Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

İlkay Öngün kimdir?

Aslı Sekmen ile ortak olarak kurdukları Mimararşiv çatısı altında hizmet vermeye devam eden İlkay Öngün kimdir? İlkay Öngün bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İlkay Öngün..

Aslı Sekmen kimdir?

İlkay Öngün ile ortak olarak kurdukları Mimararşiv çatısı altında hizmet vermekte olan Mimar Aslı Sekmen kimdir? Aslı Sekmen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Aslı Sekmen..

Aslı Şener kimdir?

2010’da anonim.istanbul’un kuruluşunda yer alan ve halen anonim. ekibinin bir üyesi olarak profesyonel çalışmalarını sürdüren Mimar Aslı Şener kimdir? Aslı Şener bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Mehmet Sekmen kimdir?

2014 Yerel Seçimlerinde Erzurum Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Sekmen, 2019 yerel seçimlerinde de AKP adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Sekmen kimdir?

Aslıhan Duru kimdir?

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. 'de Kurumsal İletişim Uzmanı olarak çalışan Aslıhan Duru kimdir? Aslıhan Duru bugüne kadar hangi işlerde bulundu? TSKB Gayrimenkul Değerleme hangi hizmetleri veriyor?

Ahmet Özyazıcı kimdir?

Özyazıcı İnşaat ve Aslı İnşaat’ın ortak kurucularından olan Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı kimdir? Ahmet Özyazıcı, Özyazıcı İnşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi?

Ersin Arıoğlu kimdir?

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Arıoğlu kimdir? Ersin Arıoğlu eğitim hayatını nasıl geçirdi? Ersin Arıoğlu iş hayatına nasıl girdi? Ersin Arıoğlu biyografisi bu haberde...

Hakan Çağlar kimdir?

Emay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çağlar kimdir? Hakan Çağlar, Emay İnşaatı ne zaman ve kiminle kurdu? Emay İnşaat bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi?

Ahmet Çuhadaroğlu kimdir?

Ahmet Çuhadaroğlu kimdir? Sanati sektöründe hizmet veren ve Çuhadaroğlu Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş 'yi içinde barındıran Çuhadaroğlu Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Ahmet Çuhadaroğlu vefat etti...

Erman Ilıcak kimdir?

Erman Ilıcak, Forbes’in En Zengin 100 Türk 2013 sıralamasında 2,5 milyar dolarlık servetiyle 10 uncu sırada yer alan Rönesans Holding’in kurucusu Erman Ilıcak kimdir?

Atilla Yavuz kimdir?

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz kimdir? Atilla Yavuz inşaat sektörüne nasıl girdi? Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İşte Atilla Yavuz'un eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz...

Aslı Sekmen kimdir Haberi

Aslı Sekmen kimdir


Aslı Sekmen ve İlkay Ongun tarafından mimarları ve malzeme tedarikçilerini bir araya getirme fikriyle kurulan Mimararsiv.com, kurulduğu 2014 yılından buyana üç kat büyüdü. Bünyesine farklı hizmetler ve markalar ekleyerek büyüyen şirket, şimdi de yurtdışına açılmak için plan yapıyor.


Mimararsiv.com, mimarları ve malzeme tedarikçilerini özgün, yaratıcı, odaklı mecra ve etkinliklerle buluşturan, çok yönlü bir iletişim kanalı olarak İstanbul’da kuruldu. Site 10 yıldır sektörde farklı alanlarda çalışan Aslı Sekmen ve İlkay Öngün’ün mimarlık ve malzeme sektörleri arasında bir iletişim açığı görmesiyle ortaya çıktı. ODTÜ Ekonomi Bölümü’nden mezun olduktan sonra beş yıllık bankacılık kariyerinin ardından kendi firmasını açan Aslı Sekmen, Avrupa menşeli ileri düzey mimari ürünlerin distribitörlüğünü yaptı. Sonrasında iki yıl perakende mimarisi alanında uzman bir mimarlık firmasında pazarlama ve iletişim direktörü olarak...