02 / 05 / 2024

Aslıhan Duru kimdir?

Aslıhan Duru kimdir?

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. 'de Kurumsal İletişim Uzmanı olarak çalışan Aslıhan Duru kimdir? Aslıhan Duru bugüne kadar hangi işlerde bulundu? TSKB Gayrimenkul Değerleme hangi hizmetleri veriyor?



Aslıhan Duru kimdir?

Aslıhan Duru, 21 Ekim 1986  Ankara  doğumlu. Trakya Üniversitesi'nde Pazarlama Eğitimi alan Aslıhan Duru aynı zamanda, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme mezunu. 


Aslıhan Duru bugün, TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. 'de Kurumsal İletişim Uzmanı olarak çalışıyor.


2007 yılında, Sabancı Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş 'de GıdaSA Sabancı Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş –İçecek İş birimi- Kurumsal İletişim Pazarlama biriminde staj yaptı.


İş hayatında 2007 Ekim'de başlayan Aslıhan Duru, MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş'de Pazarlama ve Kurumsal İletişim Uzmanı olarak çalışan Aslıhan Duru, burada; Dünya’daki ve Türkiye’deki pazarlama trendlerinin, tüketici alışkanlıklarının takip edilmesi; Pazar araştırmaları düzenlenmesi ve SWOT analizlerinin yapılması; Rakiplerin faaliyetlerinin izlenerek analiz edilmesi; Pazarlama, Sosyal Medya ve Kurumsal İletişim stratejilerinin ve planlarının oluşturulması; Yıllık performans kriterlerinin belirlenmesi; Ajanslarla ilişkilerin ve koordinasyonun sağlanması gibi işlerden sorumluydu.


TSKB Gayrimenkul Değerleme

TSKB tarafından değerleme hizmeti vermek amacıyla Kasım 2002’de kurulan TSKB Gayrimenkul Degerleme A.Ş., Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri: VIII, No:35 sayılı tebliği uyarınca Şubat 2003 ‘de “Kurul Listesine” alınmıştır.


TSKB tarafından 2002 yılının Kasım ayında gayrimenkul değerleme hizmeti vermek amacıyla kurulan TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., 2003 yılı Şubat ayında Sermaye Piyasası Kurulu tarafından kabul edilen “Değerleme Şirketleri” listesine alınmıştır.


Şirket, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun 17.12.2009 tarih ve 3469 sayılı kararı ile “Gayrimenkul, gayrimenkul projesi veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesi” hizmeti verme yetkisi alan ilk şirketlerden biridir.


TSKB Gayrimenkul Değerleme, bilgi birikiminin temelini TSKB’nin yarım asrı aşkın bir sürede elde ettiği gayrimenkul, makine ve ekipman parkı ekspertizi uzmanlığından almaktadır. TSKB Gayrimenkul Değerleme, SPK mevzuatı gereğince bir gayrimenkulün veya varlığın rayiç değerini bağımsız ve tarafsız bir şekilde takdir eder ve uluslararası alanda kabul görmüş değerleme standartlarına uygun olarak müşterilerine raporlar. TSKB Gayrimenkul Değerleme köklü bir birikim ve uzmanlığın temsilcisidir. Değerleme, danışmanlık, proje geliştirme ve fizibilite çalışmaları, en iyi en yüksek kullanım etüdü, piyasa araştırmaları, sektörel etüdler, yatırım inceleme-kontrol, makine-ekipman ekspertizi gibi konularda uluslararası standartlarda (IVSC), bağımsız ve tarafsız hizmet veren TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. çalışmalarını gizlilik esasına uygun gerçekleştirmektedir.




Geri Dön