17 / 05 / 2024

Aslıhan Duru özgeçmiş

Aslıhan Duru özgeçmiş

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. 'de Kurumsal İletişim Uzmanı olarak çalışan Aslıhan Duru kimdir? Aslıhan Duru bugüne kadar hangi işlerde bulundu? TSKB Gayrimenkul Değerleme hangi hizmetleri veriyor?

Aile Bakanlığından son dakika açıklaması: Çalışan ya da ev hanımı tüm kadınlara 4 bin TL mi verecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "Çalışan ya da ev hanımı başvuran tüm kadınlara 4 bin lira yardım" haberlerine dair açıklama yaptı. İşte bakanlığın o açıklaması...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kubilay Salihvatandaş, Aziz Can Çolak, Zaynep Aslıhan Çolak, Alara Bağzıbağlı ve Ömer Mert Çolak ortaklığında kuruldu.

Ev hanımları da 7.500 TL maaşla emekli olabilecek mi? İşte ev hanımlarına emeklilik desteği…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı Aile Koruma Kalkanı Programı'ndan ev hanımlarına emeklilik müjdesi çıktı. Peki ev hanımları için çalışmadan emeklilik şartları neler? Ev hanımları için emeklilik desteği nasıl olacak?

Xiaomi Mi Robot en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot, Maksimum güce taktığınızda bile, gürültü yavaşça arka planda kaybeden özelliğe sahip Robot süpürge ev hanımlarının vaz geçilmezi olacak Peki Xiaomi Mi Robot uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Saral ve Aslıhan Saral ortaklığında kuruldu.

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Yağsız Fritöz en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlıklı yaşam sürdürmek isteyenler için yağsız fritöz pratik yemek yapma çözümleri ile ev hanımlarının mutfakta en büyük yardımcısı olma özelliğine sahiptir. Peki Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz nerede ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Hanımlar, bu airfryer eliniz kolunuz olacak! Xiaomi Mi Smart özellikleri neler? 2 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Bir kaşık yağ ile patates kızartması, balık, tavuk hatta kek pişiren Xiaomi Mi Smart airfryer, ev hanımlarının da, pratik mutfak cihazlarını sevenlerin de son dönemdeki gözde aleti. Peki Xiaomi Mi Smart özellikleri neler? Fiyatı ne kadar, kaç TL?

Ev hanımlarına müjde! Çalışmadan emekli olabilirsiniz! Ev Hanımları Nasıl Emekli Olur?

Sosyal güvence olarak en önemli öğelerin başında gelen emeklilik, yaşlılıkta rahat edebilmek için tüm çalışanların faydalandığı bir hak. Emekli olabilmek için ise bazı kuralları yerine getirmek gerekiyor. Peki ev hanımlarının emekli olabilme fırsatları var mı? Ev hanımları emekli olabilir mi? İşte

Arya Grup Restoran Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arya Grup Restoran Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Aslıhan Yeter, Çayan Dursun ve Didem Aydın ortaklığında kuruldu.

İki evi olan ev hanımı emlak vergisi öder mi?

Ev hanımları emlak vergisi ödemelerinden muaf olabilecek kimseler arasında yer alıyor. Peki, iki evi olan ev hanımı emlak vergisi öder mi? Emlak vergisi muafiyet koşulları neler?

Ats Solmaz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ats Solmaz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Solmaz ve Aslıhan Solmaz ortaklığında kuruldu.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Aslıhan Duru özgeçmiş Haberi

Aslıhan Duru özgeçmiş

Aslıhan Duru kimdir?

Aslıhan Duru, 21 Ekim 1986 Ankara doğumlu. Trakya Üniversitesi'nde Pazarlama Eğitimi alan Aslıhan Duru aynı zamanda, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme mezunu. 


Aslıhan Duru bugün, TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. 'de Kurumsal İletişim Uzmanı olarak çalışıyor.


2007 yılında, Sabancı Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş 'de GıdaSA Sabancı Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş –İçecek İş birimi- Kurumsal İletişim Pazarlama biriminde staj yaptı.


İş hayatında 2007 Ekim'de başlayan Aslıhan Duru, MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş'de Pazarlama ve Kurumsal İletişim Uzmanı olarak çalışan Aslıhan Duru, burada; Dünya’daki ve Türkiye’deki pazarlama trendlerinin, tüketici alışkanlıklarının takip edilmesi; Pazar araştırmaları düzenlenmesi ve SWOT analizlerinin yapılması; Rakiplerin faaliyetlerinin izlenerek analiz edilmesi; Pazarlama, Sosyal Medya ve Kurumsal İletişim stratejilerinin ve planlarının oluşturulması; Yıllık performans kriterlerinin belirlenmesi; Ajanslarla ilişkilerin...