17 / 05 / 2024

Aslıhan Duru TSKB

Aslıhan Duru TSKB

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. 'de Kurumsal İletişim Uzmanı olarak çalışan Aslıhan Duru kimdir? Aslıhan Duru bugüne kadar hangi işlerde bulundu? TSKB Gayrimenkul Değerleme hangi hizmetleri veriyor?

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kubilay Salihvatandaş, Aziz Can Çolak, Zaynep Aslıhan Çolak, Alara Bağzıbağlı ve Ömer Mert Çolak ortaklığında kuruldu.

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Saral ve Aslıhan Saral ortaklığında kuruldu.

TSKB GYO Tahir Han'ın değerini açıkladı! İşte o rakam...

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kemankeş Mahallesi, Kemankeş - Murakıp Sokak 121 pafta, 77 ada ve 57 no'lu parseldeki Tahir Han Binası'nın değeri belli oldu. İşte o rakam...

Arya Grup Restoran Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arya Grup Restoran Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Aslıhan Yeter, Çayan Dursun ve Didem Aydın ortaklığında kuruldu.

Ats Solmaz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ats Solmaz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Solmaz ve Aslıhan Solmaz ortaklığında kuruldu.

TSKB GYO'nun Beyoğlu Tahir Han davası sonuçlandı!

TSKB GYO'nun 53/72 hisse sahibi olduğu İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi 77 Ada, 57 Parsel üzerinde yer alan Tahir Han isimli taşınmaza ilişkin olarak 21 Aralık 2005 arihinde açılan "Ortaklığın Giderilmesi Davası"nda mahkemece "Ortaklığın Satış Yolu ile Giderilmesi" kararı verilmiş olup karar kesinleşti.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

TSKB GYO'nun Tahir Han Binası'nın değeri ne kadar?

TSKB GYO, Tahir Han Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, TSKB GYO Tahir Han Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Asena Demir, Aslıhan Demir ve Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

Clb Proje İnşaat Danışmanlık Ve Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Clb Proje İnşaat Danışmanlık Ve Müteahhitlik Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Nuri Çelebi ve  Aslıhan Çelebi Altay tarafından kuruldu.

Omenay Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omenay Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  25 bin TL sermaye bedeli ile Aslıhan    Aydın tarafından kuruldu.

TSKB GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB GYO'nun Fındıklı Bina I, Fındıklı Bina II, Tahir Han, Pendorya Alışveriş Merkezi ve Divan Adana Oteli için değerleme hizmetlerinin  Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den alınmasına karar verdi. 

Brb Mühendislik Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brb Mühendislik Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslıhan Berber tarafından kuruldu.

Aslıhan Duru TSKB Haberi

Aslıhan Duru TSKB

Aslıhan Duru kimdir?

Aslıhan Duru, 21 Ekim 1986 Ankara doğumlu. Trakya Üniversitesi'nde Pazarlama Eğitimi alan Aslıhan Duru aynı zamanda, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme mezunu. 


Aslıhan Duru bugün, TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. 'de Kurumsal İletişim Uzmanı olarak çalışıyor.


2007 yılında, Sabancı Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş 'de GıdaSA Sabancı Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş –İçecek İş birimi- Kurumsal İletişim Pazarlama biriminde staj yaptı.


İş hayatında 2007 Ekim'de başlayan Aslıhan Duru, MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş'de Pazarlama ve Kurumsal İletişim Uzmanı olarak çalışan Aslıhan Duru, burada; Dünya’daki ve Türkiye’deki pazarlama trendlerinin, tüketici alışkanlıklarının takip edilmesi; Pazar araştırmaları düzenlenmesi ve SWOT analizlerinin yapılması; Rakiplerin faaliyetlerinin izlenerek analiz edilmesi; Pazarlama, Sosyal Medya ve Kurumsal İletişim stratejilerinin ve planlarının oluşturulması; Yıllık performans kriterlerinin belirlenmesi; Ajanslarla ilişkilerin...