28 / 04 / 2024

TSKB GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB GYO'nun Fındıklı Bina I, Fındıklı Bina II, Tahir Han, Pendorya Alışveriş Merkezi ve Divan Adana Oteli için değerleme hizmetlerinin  Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den alınmasına karar verdi. 



TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul değerleme şirket seçimi hakkında açıklama yaptı. 

TSKB GYO Yönetim Kurulu'nun 25 Ocak 2021 tarihinde yapılan toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği (III-48.1) uyarınca, portföyümüzde yer alan Fındıklı Bina I, Fındıklı Bina II, Tahir Han, Pendorya Alışveriş Merkezi ve Divan  Adana  Oteli için değerleme hizmetlerinin  Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den alınmasına, 2021 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için ise Aden Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve R eel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.  ile çalışılmasına  karar verildi. 

TSKB GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun 25.01.2021 tarihinde yapılan toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği (III-48.1) uyarınca,

- Portföyümüzde yer alan Fındıklı Bina I, Fındıklı Bina II, Tahir Han, Pendorya Alışveriş Merkezi ve Divan Adana Oteli için değerleme hizmetlerinin  Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. 'den alınmasına,

- 2021 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için ise Aden Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve R eel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.  ile çalışılmasına  karar verilmiştir.


Geri Dön