28 / 04 / 2024

Trend GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Trend GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Trend GYO'nun değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme şirketi olarak Yetkin Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin Değerleme Şirketi olarak seçilmesine karar verildi.



Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) değerleme şirketi seçimi hakkında açıklama yaptı.
 
Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 sayılı "Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına ilişkin esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul Değerleme Şirketinin Seçimi" başlıklı 35.maddesi uyarınca; Trend GYO'nun portföyünde değerleme yapılması gereken her bir varlık için ve portföyüne o yıl içerisinde alınabilecek, değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme şirketi olarak Yetkin Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin Değerleme Şirketi olarak seçilmesine karar verildi.

Trend GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun 28 Ocak 2021 tarihinde yapılan toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 sayılı "Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına ilişkin esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul Değerleme Şirketinin Seçimi" başlıklı 35.maddesi uyarınca; Portföyümüzde değerleme yapılması gereken her bir varlık için ve Portföyümüze o yıl içerisinde alınabilecek, değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme şirketi olarak Yetkin Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. 'nin Değerleme Şirketi olarak seçilmesine karar verilmiştir.


Geri Dön