02 / 05 / 2024

Aslı Şener biyografi

Aslı Şener biyografi

2010’da anonim.istanbul’un kuruluşunda yer alan ve halen anonim. ekibinin bir üyesi olarak profesyonel çalışmalarını sürdüren Mimar Aslı Şener kimdir? Aslı Şener bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Sani Şener: TAV Havalimanları için hikaye yeni başlıyor!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener yaptığı açıklamada yolcu sayılarının dünyada her yıl yüzde 4-5 büyüdüğünü söyleyerek, "Bu nedenle, TAV Havalimanları için hikaye aslında yeni başlıyor." diye konuştu.

Aslı Şener kimdir?

2010’da anonim.istanbul’un kuruluşunda yer alan ve halen anonim. ekibinin bir üyesi olarak profesyonel çalışmalarını sürdüren Mimar Aslı Şener kimdir? Aslı Şener bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Ener Liva Yuvacık projesinde 2+1' ler 140 bin TL' den başlıyor!

Ener Liva Yuvacık projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje Ener Yapı imzasıyla yükseliyor. Ener Liva Yuvacık projesinde 2+1' ler 140 bin TL' den başlıyor.

Sefa Sirmen'in yeni projesi: Ener Liva - Yuvacık

İzmit siyasetinin önemli ismi Sefa Sirmen, 30 Mart yerel seçimlerindeki siyasi hayal kırıklığının ardından iş dünyasında dev adımlarla ilerliyor. Sirmen'in yeni projesi Ener Liva -Yuvacık

Konaklar aslına uygun restore ediliyor!

Konaklar aslına uygun restore ediliyor. Abdülhamit Gül, "Geleneksel sokakların aslına uygun bir şekilde korunarak muhafaza edilmesi, AK Partili Belediyecilik olarak bizim önem verdiğimiz bir çalışma" dedi.

Ofis olarak kullanılan yapılar aslında apartman dairesi!

İstanbul'da şirketlerin ofis olarak kullandığı yapıların %50'si aslında ailelerin yaşaması için yapılmış apartman daireleri. Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul'ün Kâğıthane'de inşa ettiği Polat Ofis, projenin tamamlanmasının ardından satışa çıktı

Ener Proje Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ener Proje Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Düzgün Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Aralık'ta Sancaktepe, Meclis Mahallesi'nde kuruldu.

Aslıgül Turizm Otomotiv Gayrimenkul Gıda Reklam Tekstil ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslıgül Turizm Otomotiv Gayrimenkul Gıda Reklam Tekstil ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Tevfik Murat Tanyolaç, Aslan Enis tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta kuruldu.

Şener Tokcan kimdir?

Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan kimdir? Şener Tokcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şener Tokcan ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Şener Tokcan...

Tarihi Zile evleri, aslına uygun şekilde onarılıyor!

Tarihi Zile evleri, aslına uygun şekilde onarılıyor. Yaklaşık 4 bin yıllık geçmişe sahip Tokat'ın Zile ilçesinde, ta r ili i evler aslına uygun restore edilerek, turizme kazandırılıyor.

Demet Şener: Fikirtepe'de tüketici fiyatların artmasını bekliyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Anka Evim Kadıköy Satış Koordinatörü Demet Şener; Evim Kadıköy projesinden ve Fikirtepe bölgesindeki diğer kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti...

Şener Şen Beyoğlu'ndaki evine yerleşti!

Yeni sokağında yeni bir hayata başlayan Şener Şen, 'Burada bir evim vardı, bütün mal sahipleri birleşip evdeki dairelerini restore etti. Ben de onlara uydum' dedi.

Aslı Evren Eskibatman Vestel Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Vestel, kurumsal iletişim departmanında yenilenmeye giderek Vestel Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini Aslı Evren Eskibatman’a emanet etti. Aslı Evren Eskibatman Vestel Kurumsal İletişim Müdürü oldu. Eskibatman, öncesinde desiBel Ajans’ta çalıştı.

Aslı Şener biyografi Haberi

Aslı Şener biyografi

Aslı Şener kimdir?

Aslı Şener, 1971 yılında Samsun’da doğdu. 1989-1993 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi’nde mimarlık eğitimi aldı. 1996’da yüksek lisans eğitimini yine İTÜ’de tamamladı. 


1994- 2000 yılları arasında mimari çalışmalarını İstanbul’da çeşitli mimarlık ofislerinde sürdürdü. 2000-2004 yılları arasında yaşadığı Belçika’da freelance olarak çalışmalarını sürdürdü. 


2004-2007 yılları arasında bulunduğu Amsterdam’da, Architekten Cie.’ de büyük ölçekli ofis ve konut projelerinde tasarımcı olarak görev yaptı. 


Türkiye’ye döndükten sonra 2010’da anonim.istanbul’un kuruluşunda yer aldı. Halen anonim. ekibinin bir üyesi olarak profesyonel çalışmalarını sürdürmektedir. 


Aynı zamanda İTÜ Mimarlık Fakültesi’nde konuk proje yürütücülüğü yapmaktadır.


Anonim.istanbul

anonim.istanbul 2010 yılında çok disiplinli bir tasarım platformu olarak kuruldu. 


Birbirinden çok farklı ölçeklerde, farklı alanlarda tasarım konusunu hem profesyonel, hem akademik olarak ele alan, farklı işbirliklerine ortam hazırlayan bir yapı olmayı kendine hedef edindi. Zaman içinde...