18 / 05 / 2024

Aslı Üstünkaya evi nerede

Aslı Üstünkaya evi nerede

Aslı Üstünkaya oğulları Aslan ve Üstün ile yaşadığı Yeniköy'deki yalısının kapısını Maison Française dergisine açmış. Bu evde doğup büyüyen Aslı Üstünkaya " Her objenin, her eserin mutlaka bir anısı var. Koleksiyonumdaki parçaların hepsi kayıtlı." demiş.

Nivak Florya'da yüzde 50 peşinatla 10 ay vade imkanı!

Olağanüstü Florya Evi Nivak Florya'da yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslimleri yıl sonunda yapılacak olan projede kalan tutar dolar bazlı olarak 10 taksitle ödeniyor. 

Olağanüstü Florya Evi'nde teslimler bu yıl! Peşin ödemelerde indirim fırsatıyla!

İstanbul Florya'da yükselen Nivak Florya projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 40 peşinat imkanından yararlanabiliyor. 96 adet konutun bulunduğu proje sahiplerine bu yıl teslim edilecek.

Avrupalılar Alanya'ya resmen küstü: Yeni yatırım yapılmıyor, evi olan satıp gidiyor!

Yabancılara yapılan konut satışları Ekim ayında yıllık bazda yüzde 52,9 düşüş gösterdi. Alanyalı sektör temsilcileri, piyasada güven sorunu yaşandığına dikkat çekerek, yabancı yatırımcıların küstüğünü, evlerinin ellerinden alınacağını düşündüklerini söyledi. İşte detaylar...

Evi üstüne almak için ne yapmalı?

Tapu devir işlemleri altında pek çok vatandaş aynı soruyu sormaktadır. Onlardan biri de Evi üstüne almak için ne yapmalı? sorusudur. İşte detaylar!

Aydın'da başkasına ait evi satmaya çalışan 6 kişi yakalandı!

Aydın Didim'de sahte belgeler düzenleyerek başkasına ait evi satmaya çalışan 6 zanlı suçüstü yakalandı.

Mehmet Üstünkaya No:1903 Tesisi Hizmete Açıldı!

Uzun zamandır halde bulunan olan Akatlar Mehmet Üstünkaya No:1903 Sosyal Tesisi, Beşiktaş Belediyesi ve BJK tarafından yapılan ortak çalışmaların ardından hizmete açıldı...

Beşiktaş'ın Levent'teki No:1903 tesisine borç darbesi!

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Mehmet Üstünkaya No: 1903 Sosyal Tesisleri'ni ecrimisil bedellerinden kaynaklı borçların ödenmediği gerekçesiyle Beşiktaş Belediyesinin teslim aldığını duyurdu...

Asel Alt Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asel Alt Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirze Mehmet Önkaya tarafından kuruldu. 

Tarihi Manisa Evi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, aslına uygun olarak restore edilen Tarihi Manisa Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Saffet Emre Tonguç'un hem ofisi hem misafir evi aynı yerde!

Rehber, seyahat yazarı ve tarihçi Saffet Emre Tonguç, evinin üst katında bulunan 'misafir evi'ni Hello Dergisi'ne açtı.

BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri'ne 2 ödül birden!

Yüksek Mimar Feza Koca tarafından tasarlanan ve uygulaması yapılan BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri projesi, bir yılda 4 ödül birden aldı. Proje, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri töreninden 2 ödülle döndü.

BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri'ne iki ödül!

Yüksek Mimar Feza Koca imzası taşıyan No:1903 BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde iki farklı ödülün sahibi olmayı başardı. 

Stüdyo Ab Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Ab Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Baysan Birgen tarafından kuruldu. 

Aslı Üstünkaya evi nerede Haberi

Aslı Üstünkaya evi nerede

Aslı Üstünkaya oğulları Aslan (5.5) ve Üstün (3.5) ile yaşadığı Yeniköy'deki yalısının kapısını Maison Française dergisine açmış. Antikalarla döşenmiş müzeyi andıran bu evde doğup büyüyen Aslı Üstünkaya " Her objenin, her eserin mutlaka bir anısı var. Koleksiyonumdaki parçaların hepsi kayıtlı. Tabloların bazıları babamdan (Mehmet Üstünkaya), bazıları da annemden (Gönül Turgut). Evimiz sıcak, samimi ve davetkar. Ben de dostlarımı ağırlamaktan müthiş keyif alıyorum. Her ay 2-3 davet veririm"...