20 / 07 / 2024

asm harfiyat

asm harfiyat

ASM Harfiyat Petrol Sanayi Ticaret Şirketi 25 Aralık 2012 tarihinde 50 bin TL sermaye ile kuruldu...

Öniz Center projesi resmen başlıyor! Başkente 520 yeni konut geliyor! 

ASM Group'un başkent Ankara'da inşa edeceği yeni projesi Öniz Center resmen başlıyor. Sincan'da yükselecek olan projede toplamda 520 yeni konut yer alacak.

Öniz Center'la Ankara'ya 520 yeni konut geliyor! 

ASM Group, başkent Ankara'daki yeni projesi için start verdi. Sincan'da hayata geçirilecek olan projede 520 yeni konut yer alacak.

Öniz 500 Evler satışta! Öniz 500 Evler'deki 2+1, 3+1, 4+1 konutlar ne kadar?

ASM Grup tarafından Ankara'da inşa edilen Öniz 500 Evler projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Öniz 500 Evler'deki 2+1, 3+1, 4+1 konutlar ne kadar? İşte detaylar...

İka Harfiyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İka Harfiyat İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de İskender Karaaslan tarafından kuruldu.

Asm Tr İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm Tr İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Tunç, Mustafa Tunç ve Selim Türkmen ortaklığında kuruldu.

Asm Çelik İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm Çelik İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Onut Bastati ve Kenan Erkoç ortaklığında kuruldu.

ASM binalarının kiraları 11 bin TL'ye kadar yükseldi!

TTB Aile Hekimliği Kolu Başkanı Dr. Kırımlı, Aile Sağlığı Merkezleri (ASM) çalışanlarının kullandıkları binalar için kira ödemek zorunda kaldıklarını dile getirdi. 

TOKİ'den Batman'a yatırım müjdesi! İhalesi bugün!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Batman'a yeni yatırım müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Aile Sağlığı Merkezi binaları depreme dayanıklı mı?

TTB Aile Hekimliği Kolu Yürütme Kurulu, Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) ve mobil çalışma birimlerinde yetersiz ve uygunsuz binalara dikkat çekti. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, depreme karşı dayanıksız binalarda hizmet veren ASM'ler olduğu belirtildi.

TOKİ'den Batman'a otopark müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Antalya Kepez'e ASM müjdesi!

Antalya Kepez Belediyesi, Gaziler ile Duacı mahallelerine kazandırdığı Aile Yaşam Merkezi ile hemşehrilerini sağlık hizmetiyle bir araya getiriyor.

Mfg Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfg Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Fidan Gündoğdu tarafından kuruldu.

asm harfiyat Haberi

asm harfiyat

ASM Harfiyat Petrol Sanayi Ticaret Şirketi 25 Aralık 2012 tarihinde 50 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin alanları; her türlü inşaat yol köprü baraj ve altyapı vb. işlerini yapabilir bu amaçla her türlü hafriyat ihalesine katılabilir alıp satıp kiralayabilir,ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi Şehit Jandarma Er Savaş Kaya Sokak No:43 D.3 adresinde faaliyete geçirilen şirketin müdürlüğünü 25 Aralık 2032 tarihine kadar Selim Kızıloğlu...