06 / 05 / 2024

asma klozet markaları

asma klozet markaları

Fark yaratan tasarımlarıyla banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit, yenilikçi ürünleriyle evlerinizin şıklığını tamamlıyor

VitrA'dan yeni Sento asma klozet tasarımı!

VitrA, tasarımlarıyla banyolara modern bir görünüm kazandırıyor. Şık tasarımları öne çıkan Slim klozet kapağı, Sento asma klozet, Select ve Sirius kumanda panelleri, ayrıcalıklı bir banyo deneyimi sunuyor.

Serel Smart Kanalsız Asma Klozet ile banyolarda yeni dönem!

SEREL’in inovatif tasarım ürünü “ Smart Kanalsız Asma Klozet ”, üstün yıkama fonksiyonları sayesinde kullanıcısına standart klozet özelliklerinin ötesinde, ideal temizlik ve hijyen çözümü sunuyor.

Ege Vitrifiye Mythos serisi ile tasarımın gücünü fonksiyonellikle buluşturuyor!

Vitrifiye sektörünün lider markalarından Ege Vitrifiye şimdi de Mythos serisi ile banyolarda. Mythos serisinde yer alan asma klozet ve duvara tam dayalı klozet modern ve özgün tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Sürdürülebilir Markalar Platformu’na yeni üye: Philips Türkiye!

Markaların sürdürülebilirlik ekseninde ortak değer yaratmak amacıyla yaptıkları çalışmalarını paylaştıkları bir iletişim platformu olan Sürdürülebilir Markalar Küresel Platformu, güçlü sürdürülebilir politikalara sahip markaların katılımıyla büyüyor.

Asma Bahçeler'den Harley Owners Group İzmir Chapter üyelerine özel brunch!

Asma Bahçeler, nefes terapisti Semra Bakioğlu ve yazar Beki İkala Erikli'den sonra, Harley Owners Group İzmir Chapter üyelerine özel bir brunch ile ev sahipliği yaptı.

Dünya markaları Greenist çatısı altında!

Saray Grup tarafından Basın Ekspres Yolu üzerinde “ Dört Mevsim Tatilde hissedin ” ilkesiyle yola çıkan Greenist konutları, tüm dünya markalarını bir çatı altında topluyor.

Markalar AVM'lerle küreselleşebilir!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ( MÜSİAD ) Perakende Sektör Kurulu tarafından Sütlüce'de " Fondan Önce ve Sonra Türk Markaları " başlıklı bir panel düzenlendi...

İYTE Mimarlık Bölümü öğrencileri Asma Bahçeler şantiyesinde!

İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü 3'üncü sınıf öğrencileri, "Asma Bahçeler" projesinin şantiyesine konuk oldu. Asma Bahçelerde ömek daireyi de gezen 50'ye yakın öğrenci, projeye ilişkin bilgiler aldı.

Beki İkala Erikli, Asma Bahçeler'de!

Tanyer İnşaat 'ın İzmir Narlıdere'de yapımını sürdürdüğü Asma Bahçeler'de düzenlenen söyleşiye katılan ' yazar Beki İkala Erikli, yeni kitabı "Meleklerle Bereketi Çekin"i İzmirliler için imzaladı.

Çanakkale Boğazı Köprüsü dünyanın en uzun asma köprüsü olacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, "Çanakkale Boğazı Köprüsü, dünyanın en uzun asma köprüsü olan Japon köprüsünü de geçen bir proje olacak. İnşallah bunu da Türk-Japon işbirliği ile yapacağız" dedi.

MAPIC'teki Türk markalar artıyor!

19-21 Kasım arasında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC'e, Türk markalarından büyük ilgi var. MAPIC'teki Türk markalar artıyor.

Narlıdere Asma Bahçeler'de Beki İkala Erikli imza günü düzenlendi!

Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'de yapımını sürdürdüğü Asma Bahçeler projesinde düzenlenen söyleşiye katılan Yazar Beki İkala Erikli, yeni kitabı " Meleklerle Bereketi Çekin "i İzmirliler için imzaladı.

Türk markaları MAPIC’te görücüye çıkacak!

Fransa Cannes’da düzenlenen uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC, Türk markalarından giderek artan bir ilgi görüyor.‘Turkish Brands’ standında yer alan markalar arasında; Bernardo, Çilek, Damat Tween, Esse ve Kiğılı yer alıyor...

asma klozet markaları Haberi

asma klozet markaları

Markanın zengin ürün yelpazesi arasında yer alan “Asma Klozetler”, son yıllarda modern banyoların vazgeçilmezleri arasında sayılıyor. Estetik görünümleriyle banyoların havasını değiştiren asma klozetler, asma montajıyla banyolarında yerden tasarruf etmek isteyenlerin birinci tercihi oluyor. Özel tasarımları sayesinde konforlu ve rahat kullanım imkanı veren asma klozetler, işlevselliği ve temizlik kolaylığı ile de öne çıkıyor. 

Gömme rezervuarla birlikte kullanılan asma klozetler, şık kumanda panelleriyle banyolarınızdaki estetik  görünümü tamamlıyor. Panellerinde bulunan 3 ve 6 litrelik su boşaltma seçenekleriyle, ihtiyaca göre çözümler sunarak, su sarfiyatını da dengeliyor.  Banyolarda yarattığı yaratıcı ve kullanışlı çözümlerle  fark yaratan asma klozetlerin her zevke uygun, çeşitli renk ve tasarım alternatifleri de bulunuyor. Tarzınıza göre kırmızı, siyah, mürdüm ve beyaz renk seçenekleri bulunan bu yenilikçi ürün hem banyonuzun hem de evinizin havasını...