03 / 05 / 2024

asmalı sokaklar bahçeşehir daire fiyatları

asmalı sokaklar bahçeşehir daire fiyatları

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Toplam arsa alanı 48 bin 327 metrekare olarak belirlenen proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor.

Asmalı Sokaklar Bahçeşehir daire fiyatları!

Asmalı Sokaklar Bahçeşehir daire fiyatları haberimizin içerisinde bulunuyor. 48 bin 327 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Bahçeşehir Asmalı Sokaklar projesi 22 blok halinde inşa ediliyor

Asmalı Sokaklar Bahçeşehir fiyat!

Dekar DK Yapı imzası ile inşa edilen ve içinde yer alan konut büyüklüklerinin 123 metrekare ile 158 metrekare arasında değiştiği Asmalı Sokaklar Bahçeşehir fiyat bilgileri...

Asmalı Sokaklar nerede inşa ediliyor?

Konutların 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Asmalı Sokaklar nerede inşa ediliyor sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir deniliyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Asmalı Sokaklar Bahçeşehir daire fiyatları!

Yüzde 1 KDV ile daire satışlarına devam edilen Asmalı Sokaklar Bahçeşehir daire fiyatları 470 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, Dekar DK İnşaat imzasıyla İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor...

Asmalı Sokaklar teslim tarihi!

Asmalı Sokaklar teslim tarihi haberimizin içerisinde bulunuyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Bahçeşehir Asmalı Sokaklar projesinde dairelerin fiyatları 470 bin TL ile 869 bin TL arasında değişiyor

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Dekar Yapı'dan Bahçeşehir'e 177 konutluk yeni proje geliyor!

Dekar Yapı, Asmalı Bahçe Şehir'e komşu olacak yeni projesi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Asmalı Bahçe Şehir Projesi'nin satışları tamamlandı! 

Dekar Yapı imzasıyla Bahçeşehir’de hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir projesinin satışları tamamladı.

Asmalı Bahçe Şehir'in son etabı satışa çıktı!

Dekar Yapı imzalı Asmalı Bahçe Şehir projesinin son etabı satışa çıktı. Projede 15 yıla kadar yüzde 0,64 kredi faiziyle ev sahibi olunabiliyor.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir'de yüzde 0,89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Asmalı Bahçe Şehir projesi,  en büyük bahçeli konut projesi olarak sektörde yerini aldı. Projenin, Halkbank, Yapı Kredi ve İş Bankası ile gerçekleştirdiği anlaşma sonucu faiz oranları yüzde 0,89’a indirildi…

Asmalı Bahçe Şehir'in ikinci etabı teslim edildi!

91 bin metrekare büyüklüğünde bir arazide hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir!de ikinci etap konut teslimleri başladı...

Asmalı Bahçe Şehir’de fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir ’de, 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim bahçeli evlere kira öder gibi sahip olunabiliyor. 

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir'de 36 ay vade farksız kampanya!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile inşa ettiği ve bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir”de, 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı.  

Asmalı Bahçe Şehir'de kredi faizleri sabitlendi!

Asmalı Bahçe Şehir projesinde banka kredisi faizi yüzde 0.99’da sabitlendi. Ayrıca sabitlenen fiyatlar üzerinden konut alımı yapanlara, ayrıca yüzde 10 indirim imkanı sağlanacak..

Asmalı Bahçe Şehir 2018 fiyat listesi!

Asmalı Bahçe Şehir 2018 fiyat listesi peşinde minimum 614 bin TL'den başlıyor. Proje Bahçeşehir'de altı etap olarak hayata geçirildi...

asmalı sokaklar bahçeşehir daire fiyatları Haberi

asmalı sokaklar bahçeşehir daire fiyatları

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi 22 blok halinde inşa ediliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede dairelerin büyüklükleri 123 metrekare ile 158 metrekare arasında değişiyor. 


Bahçeşehir Asmalı Sokaklar Dekar DK imzası ile yükseliyor. Dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje 48 bin 327 metrekare arsa alanına sahip. 


Asmalı Sokaklar Bahçeşehir'de çocuk oyun alanları, sauna, fitness center, spor alanları, yüzme havuzu, otopark, güvenlik, peyzaj alanları, Türk hamamı gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde yükselen Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi 'nde daire fiyatları 475 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 1 KDV uygulanıyor. 


Bahçeşehir Asmalı Sokaklar iletişim

Asmalı Sokaklar telefon numarası:0212 850 54 00

Web Adresi: www.asmalisokaklar.com

Özge...