28 / 04 / 2024

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 



Dekar Yapı tarafından İstanbul’un bahçeli yaşamıyla öne çıkan bölgelerinden Bahçeşehir’de yükselen Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesinin son etabının satışları başladı.

İlk beş etabın satışlarının bitirildiği Dekar Asmalı Bahçe Şehir’de, ilk yıl geri ödemesiz 15 yıla kadar yüzde 0,64 kredi faiziyle konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Doğayla iç içe 91 bin metrekare büyüklükteki arazide, 600 milyon TL yatırımla inşa edilen Dekar Asmalı Bahçe Şehir’in son etabı Ağustos 2021’de teslim edilecek.

Projede bulunan 499 konutun 443 adedi bahçeli ev, 56 adedi ise 1 apartman bloğunda olan apartman dairelerinden meydana geliyor. Asmalı Bahçe Şehir, 2+1, 3+1 ve 4+1 kontu tipleriyle brüt 93 metrekareden 214 metrekareye kadar alternatifli dubleks ve tek katlı konutların olduğu az katlı binalar ile birbirinden farklı seçenekler sunuyor. Bahçeli evlerin, 30 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen bahçeleri mevcut. 

Asmalı Bahçeşehir de son etap satışları başladı!
 
Projenin içerisinde 4 futbol sahası büyüklüğünde bir açık park alanı yer alıyor. Bu park alanı içinde yürüyüş ve bisiklet yolları, 2 adet çocuk oyun parkı, bir adet manzaraya hâkim seyir tepesi, 2 adet tenis kortu, 1 adet basketbol/voleybol sahası, 1 adet futbol sahası, evcil hayvan gezdirme parkuru ve 1 adet de yetişkinler için aletli spor alanı bulunuyor. 
 
Ayrıca projedeki bin 800 metrekarelik kapalı sosyal tesiste, 1 açık 1 kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odaları, fitness salonu, mini kulüp ve kafe bulunurken, diğer bir havuz bölgesinde ise yarı olimpik bir açık yüzme havuzu daha yer alıyor. Alışveriş ihtiyaçlarını en üst düzeyde gidermek için ise proje içerisinde 400 metre uzunluğunda 48 adet dükkândan meydana gelen bir alışveriş caddesine de yer veriliyor.

Web: https://asmalibahcesehir.com/


Geri Dön