05 / 05 / 2024

Asmalı Sokaklar ne zaman teslim

Asmalı Sokaklar ne zaman teslim

Asmalı Sokaklar Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Bahçeşehir Asmalı Sokaklar projesinde daire fiyatları 470 bin lira ile 869 bin lira arasında farklılık gösteriyor...

Asmalı Sokaklar ne zaman teslim?

Asmalı Sokaklar ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Dekar Asmalı Sokaklar projeside ev fiyatları 400 bin lira ile 780 bin lira arasında değişiyor...

Asmalı Sokaklar Bahçeşehir'de 400 bin TL'ye 2+1!

100 konutluk Asmalı Sokaklar Bahçeşehir'de 2+1 daireler 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Dekar Asmalı Sokaklar projesinde teslimlerin 30 Mayıs 2015 tarihinde yapılması planlanıyor...

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Mahmut Asmalı kimdir?

Ak Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Başkan Vekili Mahmut Asmalı kimdir? Mahmut Asmalı, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Asmalı Bahçe Şehir'de 36 ay vade farksız kampanya!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile inşa ettiği ve bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir”de, 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı.  

Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir Konutları teslim bilgisi!

Asmalı Bahçe Şehir projesi 600 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları teslim tarihi ne zaman?

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Peşin alımlarda yüzde 20 indirim sağlanan Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Dekar Asmalı Hayat dubleks fiyatları!

78 bin metrekare alanda 244 bahçeli evden meydana gelen proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Peki Dekar Asmalı Hayat dubleks fiyatları ne kadar?

Mamak Cengizhan Mahallesi’ne yeni park!

Mamak Belediyesi ilçede bulunan parklara yenilerini eklemeye devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Cengizhan Mahallesi 841 ve 842 sokakların kesiştiği alanda yeni bir parkın yapımına başladı

Sapanca Otoban Caddesi'ne bağlantılı yeni sokaklar açılıyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol İşleri Şefliği Güldibi Mahallesi Otoban Caddesi’ne bağlantılı 300 metre uzunlukta ve 10 metre genişlikte yeni sokaklar açıyor. İşte ayrıntılar...

Yakuplu Asmalı Hayat Dekar fiyatları!

Dekar Asmalı Hayat Konutları Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. Projede peşin veya vadeli alımlarda yüzde 5 indirim yapılıyor. Peki Yakuplu Asmalı Hayat Dekar fiyatları ne kadar?

Asmalı Hayat Dekar teslimleri ne zaman?

Dekar Asmalı Hayat projesinde fiyatlar 821 bin TL'den başlıyor.Toplam 244 adet bahçeli evden oluşan projede konut büyüklükleri 149 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki Asmalı Hayat Dekar teslimleri ne zaman?

Dekar Asmalı Hayat Evleri teslimleri ne zaman?

244 bahçeli evden meydana gelen Dekar Asmalı Hayat Evleri'nde fiyatlar 788 bin 810 TL'den başlıyor. Peki Dekar Asmalı Hayat Evleri teslimleri ne zaman?

Dekar Yapı Asmalı Hayat ne zaman teslim?

Dekar Asmalı Hayat'ta 3+1, 4+1 ve 5+1 konutlar bulunuyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisiyle ödeniyor. Peki Dekar Yapı Asmalı Hayat ne zaman teslim edilecek?

Asmalı Sokaklar ne zaman teslim Haberi

Asmalı Sokaklar ne zaman teslim

48 bin 327 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Asmalı Sokaklar Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtından önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Asmalı Sokaklar ne zaman teslim sorusuna 2015 yılı içerisnde yanıtı veriliyor. Dekar DK Asmalı Sokaklar satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Bahçeşehir Asmalı Sokaklar ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 KDV uygulanıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenlere banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Asmalı Sokaklar Bahçeşehir nerede sorusuna Bahçeşehir 1. Kısım Mah. Asmalı Cad. 2801 Sok. No: 10 Bahçeşehir - Başakşehir / İstanbul yanıtı veriliyor.


Bahçeşehir Asmalı Sokaklar daire fiyatları!

123 metrekare 2+1 daireler 470 bin lira ile 483 bin lira,

125 metrekare 3+1 daireler 571 bin lira ile 639 bin lira,

144 metrekare 3+1 daireler 601 bin lira...