12 / 05 / 2024

asman bahçeler narlıdere ne zaman teslim

asman bahçeler narlıdere ne zaman teslim

Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'de yapımı devam eden özel projesi Asma Bahçeler'in yüzde 55'i tamamlandı. Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer gerçekleştirdikleri inşaatlarda her zaman teknolojiyi ön planda tuttuklarını söyledi...

Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı!

Tanyer Yapı, Narlıdere’de sıra dışı mimarisiyle ödüller alan Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman projesiyle de ilgi çekmeyi başardı. Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı.

Asma Bahçeler Narlıdere ne zaman teslim?

Tanyer İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Asma Bahçeler Narlıdere projesi 92 daireden meydana geliyor. Peki Asma Bahçeler Narlıdere ne zaman teslim?

Asma Bahçeler Narlıdere fiyat 2016!

8 blokta 92 daireden meydana gelen Asma Bahçeler Narlıdere Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor. Asma Bahçeler Narlıdere fiyat 2016...

Asma Bahçeler Narlıdere fiyatı!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği İzmir Asma Bahçeler Narlıdere projesi 95 evden meydana geliyor. Asma Bahçeler Narlıdere fiyatı 580 bin TL'den başlayarak değişiyor.

İzmir Asma Bahçeler fiyat 2016!

Toplam 95 daireden meydana gelen İzmir Asma Bahçeler projesi İzmir Narlıdere'de yer alıyor. İzmir Asma Bahçeler fiyat 2016...

Asma Bahçeler Narlıdere fiyatları!

Asma Bahçeler Narlıdere'de hemen teslim dairelerin fiyatları 580 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Narlıdere Asma Bahçeler'de Bahara Merhaba Partisi düzenlendi!

20 yılı aşkın zamandır Narlıdere Bölgesi'nde ürettiği konutlarla Narlıdere'nin çehresini değiştiren Tanyer İnşaat, prestij projesi Asma Bahçeler'de "Bahara Merhaba Partisi" düzenledi.

Asma Bahçeler projesi üniversitelerin dikkatini çekiyor!

Narlıdere'de tamamlanan Asma Bahçeler projesi, üniversitelerin dikkatini çekmeye başladı. Yaşar Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversiteleri'nin ardından Tanyer İnşaat, bu kez İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerini ağırladı.

Narlıdere Asma Bahçeler projesi kentsel dönüşüme örnek!

İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Asma Bahçeler projesini örnek aldı. Narlıdere'de tamamlanan Asma Bahçeler projesi, üniversitelerin dikkatini çekmeye başladı.

Narlıdere'deki Asma Bahçeler'in temiz havası tescillendi!

Münir Tanyer, Narlıdere'deki özel projeleri Asma Bahçeler'in temiz havasının 9 Eylül Üniversitesi tarafından analiz edilerek tescillendiğini söyledi.

Asma Bahçeler'in temiz havası tescillendi!

Tanyer Inşaat'ın Narlıdere'de hayat geçirdiği Asma Bahçeler projesi, kent içinde doğası ve temiz havasıyla farklı bir yaşam sunuyor. Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Asma Bahçeler'de yaşamın başladığını söyledi.

NarlıdereAsma Bahçeler Projesi tescil edildi!

NarlıdereAsma Bahçeler Projesi, 9 Eylül Üniversitesi tarafından analiz edilerek tescillendi. Tanyer inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, kentsel yoğunluğun ve trafiğin artmasıyla İzmir'deki hava kalitesinin azaldığını vurgula

Narlıdere Asma Bahçeler projesi tescillendi!

Narlıdere Asma Bahçeler Projesi, 9 Eylül Üniversitesi tarafından analiz edilerek tescillendi. Tanyer inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Asma Bahçeler'in fark yarattığını belirtti.

asman bahçeler narlıdere ne zaman teslim Haberi

asman bahçeler narlıdere ne zaman teslim


TANYER İnşaat'ın Narlıdere'de yapımı devam eden özel projesi Asma Bahçeler'in yüzde 55'i tamamlandı. Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer gerçekleştirdikleri inşaatlarda her zaman teknolojiyi ön planda tuttuklarını ve güçlü bir makine parkına sahip olduklarını söyledi. Projeyi zor ve eğimli bir arazi üzerine inşa ettiklerini söyleyen Tanyer. "iksaları dikey ve yatay olarak zemin çivileri ve fore kazıklarla araziye sabitliyoruz. Böylece zemin daha sağlam oluyor. Ayrıca bina yükünden daha fazla bir ağırlıkta toprak yükünü hafriyatla kaldırdığımız için zemine gelen yükte bir artış olmadığından herhangi bir risk söz konusu değil" dedi. 


Hürriyet...