05 / 05 / 2024

aso haziran toplantısı

aso haziran toplantısı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türkiye'nin yılın ilk çeyreğinde yüzde 4,8 büyüdüğünü, bu oranla ülkenin dünyanın en hızlı büyüyen ekonomilerinden biri olduğunu söyledi. Özlü, Ankara'nın kamulaştırma ve imar planı çalışmalarının devam ettiğini aktardı.

Gözler asgari ücret zam toplantısında! Asgari ücret komisyonu 2. toplantısını ne zaman, saat kaçta yapacak?

Asgari ücret zammı için ilk toplantı 13 Haziran'da gerçekleşti. Asgari ücret tespit komisyonu ikinci toplantısı için ise bekleyiş sürüyor. Peki, asgari ücret komisyonu ne zaman, saat kaçta toplanacak?

Merkez Bankası faiz kararı Haziran 2023 ne zaman açıklanacak? TCMB PPK toplantısı hangi gün? İşte TCMB toplantı tarihi

Hazira ayının gelmesiyle birlikte Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı, gündemden düşmüyor. Piyasalar heyecanla Merkez Bnakası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası faiz kararı Haziran 2023 ne zaman açıklanacak? TCMB PPK toplantısı hangi gün? İşte TCMB toplantı tarihi...

Dekar Yapı basın toplantısı 10 Haziran'da!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken Dekar Yapı'nın basın toplantısı 10 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Investvadi basın toplantısı 2 Haziran'da!

Invest İnşaat’ın merakla beklenen yeni projesi Investvadi görücüye çıkıyor. Investvadi'nin basın toplantısı 2 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Siltaş Yapı lansman toplantısı 9 Haziran'da!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve insanı merkeze koyan anlayışıyla 2011'den bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı, yeni projesinin basın toplantısını 9 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Servet GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Servet GYO'nun 2020 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları 7 Haziran 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 21 Haziran'da!

İnşaat sektöründe birçok projeye imza atan Tek Yapı İnşaat yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısının tarihi belli oldu.

Özak GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Haziran'da!

Özak GYO'nun 2020 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 8 Haziran 2021 Salı günü saat 14:00'te Kazlıçeşme Mah. Kennedy Caddesi No:52C Büyükyalı, Zeytinburnu/İstanbul adresinde yapılmasına karar verildi.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 2019 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 25 Haziran 2020 tarihinde gerçekleşen 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi.

Halk GYO 2019 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

Reysaş GYO'nun Olağan Genel Kurul toplantısı 24 Haziran'da!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Haziran'da 13:30'da gerçekleştirilecek...

Türkiye İMSAD 34. Gündem Buluşmaları toplantısı 2 Haziran'da!

Türkiye İMSAD 34. Gündem Buluşmaları toplantısı, ‘Pandemi Sonrası Normalleşme Senaryoları’ başlığı altında 2 Haziran'da saat 16:00'da internet üzerinde gerçekleşecek.

aso haziran toplantısı Haberi

aso haziran toplantısı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ankara Sanayi Odası (ASO) haziran ayı Meclis Toplantısına katıldı. 


Bakan Özlü burada yaptığı konuşmada, 65. Hükümetin en büyük önceliğinin yatırımcıların, sanayicilerin önündeki engelleri kaldırmak olduğunu vurgulayarak, "Daha kolay para kazanma yollarına tevessül etmeden, ellerindeki birikimi, bir ürün üretmeye, katma değer ve istihdam oluşturmaya ayıran sanayicilerimiz, gerçek birer kahramandırlar." diye konuştu.


Ankara'nın ve Türkiye'nin daha fazla ve nitelikli üretim yapmasını sağlayacaklarını vurgulayan Özlü, başkentte özellikle OSB'lerle ilgili çalışmaları hızlandıracaklarını, Sincan ve Başkent OSB'yi genişleteceklerini anlattı. Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB'yi çok önemsediklerinin altını çizen Özlü, bölgenin kamulaştırma ve imar planı çalışmalarının devam ettiğini aktardı.


"Türkiye, en hızlı büyüyen ekonomilerinden biri"


Özlü, Türkiye'nin yılın ilk çeyreğinde yüzde 4,8 büyüdüğünü, bu oranla ülkenin dünyanın en hızlı büyüyen ekonomilerinden...