16 / 05 / 2024

Aspen Yapı havaalanı projeleri

Aspen Yapı havaalanı projeleri

Aspen Yapı ve Zemin, son dönemde ses getiren Bodrum Milas ve Rusya’nın Pulkovo Havalimanı projelerinin ardından şimdi de Suudi Arabistan Medine Havalimanı projesine imza atıyor…

Esenler Havaalanı Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Havaalanı Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı’nın Bir Bölümüne İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sivas Divriği'ye 79 yıl önce yapılan havaalanı yeniden açılacak!

Sivas'ın Divriği ilçesinde, yapımı 1941 yılında tamamlanan ve uzun süre kullanılmayan havaalanının 2021 yaz döneminde yeniden açılması hedefleniyor.

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim'de yeniden yapılacak! 

Limak-Kalyon-Cengiz’in elenmesinden sonra Mart'ta iptal edilen ve Ulaştırma Bakanı’nı yiyen Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim sonunda tekrar yapılacak. CHP milletvekili Burhanettin Bulut, “Gözümüz, bu ihalede. 500 milyon Avro harcanacağına mevcut havaalanı modernize edilsin” dedi.

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı yeni terminal binasını Ant Yapı inşa edecek!

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yer alan Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için Ant Yapı ile imzalar atıldı.

Antalya'da havaalanı yapılması talebi TBMM'de!

Antalya'nın batısındaki ilçelere yakın bir mevkiye havaalanı yapılması talebi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tekin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Niğde'ye yapılması düşünülen havaalanı TBMM'de!

Niğde'ye yapılması düşünülen havaalanı meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde'ye yapılacak havaalanı meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'ye yapılacak havaalanı projesini TBMM gündemine taşıdı. Gürer sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını istedi...

Niğde'ye havaalanı yapılacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İline havaalanı yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Halil Kocaer: Kaş Havaalanı sadece ulaşım için yapılmıyor!

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, ''Kaş merkezli imar planı yapılıyor. 2 yıldır yapılması planlanıyor. Adı var ama kendisi yok. Ortada sadece söylentiler var. Bu havaalanı yapılırsa, kaç kişi gelir? Havaalanı sadece ulaşım için yapılmıyor. Bunun stratejik önemi de vardır'' dedi.

Ant Yapı Rusya'da havaalanı terminal binası inşaatını üstlendi!

Uluslararası alanda iş yapan 250 müteahhit firma listesinde 92. sırada yer alan Ant Yapı, Rusya'da 500 milyon dolarlık havaalanı terminal binası inşaatını üstlendi.

Havaalanı projelerine 441 milyar dolar yatırım yapıldı!

Pasifik Havacılık Merkezi'nden yayımlanan rapora göre bu yılın ilk yarısında havaalanı projelerine 441 milyar dolar yatırım yapıldığı bildirildi.

Dünyada bu yıl havaalanı projelerine 441 milyar dolar yatırım yapıldı!

Pasifik Havacılık Merkezi'nden yayımlanan raporda, dünyada bu yılın ilk yarısında havaalanı projelerine 441 milyar dolar yatırım yapıldığı belirtildi.

Aspen Yapı havaalanı projeleri Haberi

Aspen Yapı havaalanı projeleri

Yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da nitelikli havalimanı projelerinde yer alan Aspen Yapı ve Zemin, son dönemde ses getiren Bodrum Milas ve Rusya’nın Pulkovo Havalimanı projelerinin ardından şimdi de Suudi Arabistan Medine Havalimanı projesine imza atıyor…


Geçmişte Rusya’da Moskova Şeremetyevo ve Pulkovo, Ukrayna’da Kiev Borispol, Hollanda’da Schiphol, Kanarya Adaları’nda Tenerife, Kuzey Irak’ta Erbil ile Türkiye'de Ankara Esenboğa, İstanbul Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı, Milas/Bodrum, İzmir Adnan Menderes, Kütahya Zafer ve Kars havalimanları gibi çok sayıda önemli projeye imza atan Aspen Yapı ve Zemin A.Ş., Suudi Arabistan’ın Medine kentinde yapılacak olan Prens Mohammad Bin Abdul Aziz Uluslararası Havalimanı projesinde de yer alıyor.


Havalimanlarına asma tavan, bölme duvar ve zemin ürünleriyle değer katan Aspen’in sıradaki projesi Medine Havalimanı, modern mimariyi geleneksel motiflerle...