26 / 07 / 2024

aspen yapı türkiye

aspen yapı türkiye

Yüksek kaliteli hizmet misyonuyla ürün ve hizmetlerini sürekli geliştiren Aspen, ülkemizde daha iyi hizmet vermek için alanının dünya devleriyle çalışmalarını sürdürüyor...

Sur Yapı'dan Türkiye’nin ilk yeşil kampanyası: Mis Gibi Hayat!

Hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Sur Yapı Türkiye'de bir ilke imza atıyor. 'Mis Gibi Hayat’ adında yepyeni bir kampanyayı hayata geçiren Sur Yapı, projelerinde yeşili korumaya önem veriyor.

Seha Yapı Türkiye’nin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında!

Seha Yapı, Türkiye’nin en prestijli ekonomi yayınlarından olan Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" ödül töreninde ülkemizin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında yer alarak ödül kazandı. 

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018!

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projelerin de dahil olduğu kampanyada birçok proje bulunuyor.

Gedizler Yapı Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına katıldı!

Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER tarafından başlatılan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” Kampanyasına Gedizler Yapı da katıldı.

Sur Yapı'dan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına tam destek!

Sur Yapı, "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyasına üç şehir, 13 ilçedeki 16 projesiyle destek veriyor...

Sur Yapı'dan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası'na destek!

Emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Sur Yapı, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” sloganıyla konut sektöründe başlatılan kampanyaya destek veriyor.

Türkiye’de 7 milyon yapı risk altında!

Realty World Elfi Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Danışmanı Serkut İsafça yaptığı açıklamada Türkiye'de 7 milyon yapının risk altında olduğunu belirtti.

Güçlü Türkiye için güçlü yapılar şart!

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, inşaat sektöründeki gelişimi anlattı. Bıyıklı, 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart'' diye konuştu.

Muammer Beyaz: 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, "'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart. Özellikle devletimizin destek ve teşvikleriyle son yıllarda kentsel dönüşüm hız kazandı." diye konuştu.

Türkiye'de ulaşıma 14 yılda 320 milyar liralık yatırım yapıldı!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, 14 yılda Türkiye’nin ulaştırma ve iletişim altyapısına 320 milyar liralık yatırım yapıldığını söyledi.

Türkiye Varlık Fonu'na aktarılan şirketler yeniden yapılandırılacak!

Türkiye Varlık Fonu’na aktarılan şirketlerin yeniden yapılandırılması için çalışma başlatıldı. Şirketler fonksiyonel hale getirilecek.

Türkiye'nin ortalama 20 milyon yapı stoku var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2017 Türkiye ana oturumunda yaptığı konuşmada Türkiye’nin ortalama 20 milyon yapı stoku olduğunu belirtti.

Türkiye'de 3 yılda 30 stat çalışması yapıldı!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na adaylığını açıklayan Türkiye, son yıllarda açılan modern statlarıyla bu büyük organizasyona ev sahipliği yapmaya hazır.Türkiye'de son 3 yılda tam 30 stat çalışması yapıldı.

aspen yapı türkiye Haberi

aspen yapı türkiye



Yüksek kaliteli hizmet misyonuyla ürün ve hizmetlerini sürekli geliştiren Aspen, ülkemizde daha iyi hizmet vermek için alanının dünya devleriyle çalışmalarını sürdürüyor. Avrupa ve Danimarka yapı sektörünün önemli şirketlerinden Danoline ile işbirliğini her geçen gün geliştiren Aspen, özellikle akustik temelli sistemler alanındaki gücünü daha da artıracak.


Yapı sektörünün lider şirketi Aspen Yapı ve Zemin A.Ş’nin satış ekibi yöneticileri, geçtiğimiz günlerde Danimarka’nın Aarhus kentinde, özellikle akustik temelli sistemler konusunda dünyanın önde gelen üreticilerinden olan Danoline firması ile bir araya geldi.


“Asma Tavan”, “Bölme Duvar” ve “Zemin Sistemleri” olmak üzere 3 ana başlık altında sektöre önemli çözümler sunan Aspen, Danoline Fabrikası’nda görev yapan yapı sistemleri konusunda dünyanın önde gelen mühendisleri ile görüştü. İki gün süren özel eğitim ile alanlarında uzmanlarla bir araya gelen Aspen...