01 / 05 / 2024

asset inşaat Kirazlı Bahçe satılık

asset inşaat Kirazlı Bahçe satılık

Asset İnşaat'ın Güneşli'de hayata geçirdiği Kirazlı Bahçe projesinde fiyatlar 2+1 350 bin TL,3+1 450 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 90 adet konut yer alıyor.

Kirazlı Bahçe Evleri güncel fiyat listesi!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da inşa edilen Kirazlı Bahçe Konutları 11 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje 14 katlı 2 bloktan oluşuyor. İşte Kirazlı Bahçe Evleri güncel fiyat listesi...

Kirazlı–Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başlıyor!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmalarına bugün yeniden başlanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. 

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatında son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı hızla devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya düşürmesi planlanan metro hattının önümüzdeki yıl açılması planlanıyor.

Üsküdar Kirazlıtepe dönüşüm projesinin inşaatı tam gaz!

Üsküdar Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi ile inşaatı süren Kirazlıtepe dönüşüm bölgesinin ilk etabındaki 500 konutun inşası hızla devam ediyor.

Alamos Gold, Kazdağları’nda yeni inşaat yapmayacak!

Alamos Gold’un Kazdağları Kirazlı bölgesindeki inşaat faaliyetleri durduruldu. Şirketin dolan ruhsat süresini yenilemediği bildirildi…

Kirazlı-Halkalı Metrosu'nun inşaatı başladı!

Binlerce kişinin merakla beklediği Bağcılar Kirazlı-Küçükçekmece Halkalı Metro Hattı'ndan müjdeli haber geldi. Metro hattında inşaat çalışmaları başladı.

Bartın'daki Kirazlı Köprü Barajı inşaatının yüzde 47'si tamam!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri'nin inşa ettiği Bartın'daki Kirazlı Köprü Barajı'nın inşaatında çalışmaların yüzde 47'si tamamlandı.

Kirazlı-Halkalı metro hattı inşaat ihalesi 9 Ağustos'ta!

Kirazlı-Halkalı metro hattı inşaat ihalesi 9 Ağustos Salı günü saat 10:00'da yapılacak. Projenin 4 milyar 185 milyon TL'ye mal olması öngörülüyor.

Arma Asset İnşaat Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Arma Asset İnşaat Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Yavuz Keçeci ve Hakan Demirtuğoğlu ortaklığında kuruldu.

Kirazlı Koru Evleri'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Sektörün iki önemli firması Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat ve İstanbul Bağcılar'da ortak bir konut projesine 11 dönümlük arazi üzerine insa edilen 'Kirazlı Koru Evleri'nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde inşaat çalışmaları hızlandı!

Sektörün iki önemli firması Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat ve İstanbul Bağcılar'da ortak bir konut projesine 11 dönümlük arazi üzerine inşa edilen 'Kirazlı Koru Evleri'nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kirazlı Koru Evleri'nin inşaat çalışmaları başladı!

İNŞAAT sektöründeki nitelikli ve kaliteli konut projelerine bir yenisi daha eklendi. Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat işbirliği yaparak Bağcılar Merkez'inde Kirazlı Koru Evleri'nin inşaatına başladı.

Mayra - Tanışlar İnşaat Kirazlı Koru Evleri!

Mayra - Tanışlar İnşaat Kirazlı Koru Evleri 11 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Metroya yakın bir bölgede olan projenin 12 Eylül 2015 tarihinde satışa sunulması planlanıyor.

Asset İnşaat Kirazlı Bahçe'de 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Asset İnşaat ev sahibi olmak isteyenleri yüzde 40 peşinatla, kalanı proje bitiminde anahtar tesliminde, kira öder gibi banka kredisi ile ve farklı ödeme imkanları sunuyor.

asset inşaat Kirazlı Bahçe satılık Haberi

asset inşaat Kirazlı Bahçe satılık

Asset İnşaat'ın Güneşli'de hayata geçirdiği Kirazlı Bahçe projesinde fiyatlar 2+1 350 bin TL,3+1 450 bin TL'den başlıyor.


Lansman fiyatlarının kapatıldığı projede,satış grafiği her geçen gün yükseliyor. 90 konutun bulunduğu Kirazlı Bahçe projesi 2 bloktan meydana geliyor. 


Kirazlı bahçe projesinde dinlenme alanları,fitness,türk hamamı,her dairete ait kapalı otopark,sinema salonu,toplantı salonu gibi ortak kullanım alanları mevcut.


Her bütçeye uygun ödeme planlarının yer aldığı proje Halk sarayı'na 300 m,metro istasyonuna 250 mahmutbey caddesine 250 metre mesafede yer alıyor.



Tel: 0212 871 03 03

Web: