29 / 04 / 2024

Asset İnşaat Kirazlı Bahçe

Asset İnşaat Kirazlı Bahçe

Güneşli Kirazlı metrosuna yakın konumda inşa edilen KİRAZLI BAHÇE projesinde 2+1 275 bin TL’den,3+1 350 bin TL’den satılıyor.

Kirazlı Bahçe Güneşli'de 275 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Asset İnşaat'ın yeni projesi Kirazlı Bahçe Güneşli'de yükseliyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı Kirazlı Bahçe projesinde fiyatlar 275 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. etabı 2022'nin sonunda tamam!

Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projes'nin ikinci etabını Özyazıcı İnşaat hayata geçirecek. Proje kapsamında 3 etapta toplamda 1876 konut, 142 ticari bağımsız birim inşa edilecek.

Asset Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asset Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Taşlıca, Seyıtnur Azizov Adnan Polat tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Asset Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asset Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersoy İlter ve Özkan Bingöl ortaklığında kuruldu. 

Bartın'daki Kirazlı Köprü Barajı inşaatının yüzde 47'si tamam!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri'nin inşa ettiği Bartın'daki Kirazlı Köprü Barajı'nın inşaatında çalışmaların yüzde 47'si tamamlandı.

Arma Asset İnşaat Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Arma Asset İnşaat Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Yavuz Keçeci ve Hakan Demirtuğoğlu ortaklığında kuruldu.

Kirazlı Bahçe'de dükkanlar satışa sunuldu!

Asset İnşaat'ın Kirazlı Bahçe projesinde yaşam 2016 yılının sonuna doğru başlayacak. Projede bulunan Ticari Ünitelerin metrekare birim fiyatı ise 8 bin TL'den başlıyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Sektörün iki önemli firması Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat ve İstanbul Bağcılar'da ortak bir konut projesine 11 dönümlük arazi üzerine insa edilen 'Kirazlı Koru Evleri'nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde inşaat çalışmaları hızlandı!

Sektörün iki önemli firması Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat ve İstanbul Bağcılar'da ortak bir konut projesine 11 dönümlük arazi üzerine inşa edilen 'Kirazlı Koru Evleri'nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kirazlı Koru Evleri'nin inşaat çalışmaları başladı!

İNŞAAT sektöründeki nitelikli ve kaliteli konut projelerine bir yenisi daha eklendi. Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat işbirliği yaparak Bağcılar Merkez'inde Kirazlı Koru Evleri'nin inşaatına başladı.

Kirazlı Koru Evleri'nin temeli bugün atılıyor!

Uşak Seramik'i bünyesinde bulunduran Tanışlar Grup'un diğer firması Tanışlar İnşaat, Mayra İnşaat ile İstanbul Bağcılarda 11 dönümlük arazi üzerine 232 konutluk Kirazlı Koru Evleri'ni hayata geçiriyor.

Mayra - Tanışlar İnşaat Kirazlı Koru Evleri!

Mayra - Tanışlar İnşaat Kirazlı Koru Evleri 11 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Metroya yakın bir bölgede olan projenin 12 Eylül 2015 tarihinde satışa sunulması planlanıyor.

Asset İnşaat Kirazlı Bahçe'de 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Asset İnşaat ev sahibi olmak isteyenleri yüzde 40 peşinatla, kalanı proje bitiminde anahtar tesliminde, kira öder gibi banka kredisi ile ve farklı ödeme imkanları sunuyor.

Asset İnşaat Kirazlı Bahçe Haberi

Asset İnşaat Kirazlı Bahçe

Güneşli Kirazlı metrosuna yakın konumda inşa edilen KİRAZLI BAHÇE projesinde 2+1 275 bin TL’den,3+1 350 bin TL’den satılıyor.

Asset İnşaat sinema salonundan,yürüyüş ve dinlenme alanlarına kadar bütün sosyal donatıları en ince ayrıntısına kadar düşündü. Projede 2+1 110 m2 275 bin,3+1 135 m2 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Her bütçeye uygun ödeme şekillerinin sunulduğu proje 14 kat,2 blok ve 80 daireden oluşuyor.

2016’da teslim edilmesi planlanan proje,metro istasyonuna 250 m,Mahmutbey caddesine 250 m,halk sarayına 300 m yakınlıkta bulunuyor.

KİRAZLI BAHÇE projesinde,sauna,türk hamamı,fitness ve her daireye ait kapalı otopark...