19 / 05 / 2024

Astana galatasaray maçı

Astana galatasaray maçı

Şampiyonlar Ligi'nin son haftasında Avrupa Ligi'ne gidecek takımı belirleyecek olan G.Saray-Astana karşılaşması için Kazak ekibi, 9 gün önce İstanbul'a geldi... Antrenman için Olimpiyat Stadyumu'nu kiraladı.

Galatasaray'ın Barcelona yenilgisi Türkiye'yi klasman dışına itti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 0-0'lık ilk maçın rövanşında Galatasaray, kendi sahasında İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'ya 2-1 mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti. Sarı kırmızılı ekibin yenilgisi Türkiye'yi UEFA klasmanında zora düşürdü.

Galatasaray'ın Florya arazisinde son durum ne?

Burak Elmas, Florya'daki araziyi değerlendirmek amacıyla yeniden çalışma başlattı. Elmas, konuyla ilgili Galatasaray'ın borçlarını tamamen ödeyebileceğimiz bir proje bu. Bu projeyi tamamlayabilirsek Galatasaray'ın Türkiye'nin ilk borçsuz kulübü olma şansı var” dedi.

GS Store mağazalarını kapattı!

Galatasaray’ın resmi ürünlerini satan GS Store, koronavirüs salgınının önüne geçebilmek için mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldığını açıkladı…

Galatasaray hisseleri derbi sonrası yükselişe geçti!

Süper Lig'in 23. haftasında oynanan derbi maçta Galatasaray'ın, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yenmesinin ardından, Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray hisseleri yüzde 20 değer kazandı.

Galatasaray'da Florya karmaşası!

Galatasaray'da Florya ve Riva arazileri için yeniden yapılan anlaşma tartışmalara yol açtı. GS'nin eski başkanı Dursun Özbek, Mustafa Cengiz'in yaptığı anlaşma ile kulübü zarara uğrattığını söyledi...

Galatasaray ile Emlak Konut arasında yeni anlaşma!

Galatasaray Kulübü, Emlak Konut GYO ile yeniden anlaştı. Başkan Mustafa Cengiz, yeni protokolle Florya'da kaldıklarını söyledi. 

Galatasaray Emlak Konut ile anlaşma imzalıyor!

Galatasaray yönetimi, Emlak Konut ile Riva ve Florya arazileri için yeni anlaşmaya imza atacak.

Galatasaray Florya'nın tapusunu geri istiyor!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetimin önümüzdeki süreç içerisinde Emlak Konut ile anlaşma sağlaması bekleniyor. Sarı kırmızılı grup tarihi mabedi yeniden kazanmak.

İstanbul’un en gözde metruğu: Galatasaray Adası!

İmara aykırı yapılaşma nedeniyle yaklaşık iki sene evvel kaçak yapıların yıkıldığı "Su Ada" olarak da bilinen Galatasaray Adası enkaz halde. Adanın son hali havadan görüntülendi...

Alper Potuk inşaat işlerine ağırlık verdi!

Fenerbahçeli topçu Alper Potuk'un inşaat işlerine ağırlık verdiği öğrenildi. Galatasaray maçından sonra ortalıkta görünmeyen Potuk, Romanya’ya gitti.

Alper Potuk inşaat işlerine ağırlık veriyor!

Galatasaray maçından sonra ortalıkta görünmeyen Alper Potuk’un inşaat işleri için sürekli Romanya’ya gittiği söyleniyor. Sosyal medyadaki Fenerahçe taraftarları yorumlarında, "Müteahhit misin? Topçu musun?" diyor.

Galatasaray'ın borç alacak farkını Riva ve Florya arazileri düşürdü!

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek "Gündemimizde Galatasaray Kulübünün en önemli projelerinden biri olan Riva ve Florya'nın geliştirilmesi için Emlak Konut ile yapılan anlaşma var. 8 Haziran'da ihaleye çıkacak" dedi.

Galatasaray Riva ve Florya'da ilk adım Ekim'de atılacak!

"Ekim yada kasıma doğru Riva ve Florya'da ilk adımı atarız." diyen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Emlak Konut anlaşmasının içine sindiğini belirtti.

Astana galatasaray maçı Haberi

Astana galatasaray maçı

Şampiyonlar Ligi'nin son haftasında Avrupa Ligi'ne gidecek takımı belirleyecek olan G.Saray-Astana karşılaşması için Kazak ekibi, 9 gün önce İstanbul'a geldi... SABAH Spor, Astana'nın İstanbul'da kamp yaptığı otele girdi ve teknik direktör Stanimir Stoilov'a "İstanbul'daki kamp"ın detaylarını sordu. İşte Stoilov'un açıklamaları: İlk maçta suni çim Galatasaray'ı etkiledi. G.Saray'a karşı zemin lehimizeydi. Şimdi biz normal çimde oynayacağız ve oyuncularım buna alışık değil. Ama işimizi ciddiye alıyoruz. Saat farkına ve normal çime alışmak için 9 gün önce İstanbul'a geldik. Olimpiyat Stadyumu'nu kiraladık. 


AVRUPA LİGİ'NDE F.BAHÇE'Yİ İSTEMEM

Galatasaray'ı uzun süredir takip ediyoruz. Son karşılaşmanın kritik bir mücadele olacağını tahmin ediyorduk ama rakibimizde yaşanan hoca değişikliğine şaşırdık. Hamzaoğlu, başarılı bir isimdi. Mustafa Denizli'yi de tanıyorum ama Hamzaoğlu'nun bu başarılı tabloda gitmesi anlamsızca geldi. Türk futbolunu yakından...