27 / 04 / 2024

Galatasaray'ın Florya arazisinde son durum ne?

Galatasaray'ın Florya arazisinde son durum ne?

Burak Elmas, Florya'daki araziyi değerlendirmek amacıyla yeniden çalışma başlattı. Elmas, konuyla ilgili Galatasaray'ın borçlarını tamamen ödeyebileceğimiz bir proje bu. Bu projeyi tamamlayabilirsek Galatasaray'ın Türkiye'nin ilk borçsuz kulübü olma şansı var” dedi.



Galatasaray’ın sonuca ermeyen serüveni ‘Florya projesi' tekrar gündeme taşındı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Özhan Canaydın, Adnan Polat ve Ünal Aysal başkanlıklarında da gündem olan, Dursun Özbek'in hayata geçirdiği Metin Oktay Tesisleri arazisinin değerlendirmesine ilişkin proje, Emlak Konut GYO tarafından Mustafa Cengiz zamanında iptal edildi. Cengiz, araziyi, tazminat ödemesi yaparak kulübe geri kazandırdı. 

Galatasaray ın Florya arazisinde son durum ne?

Burak Elmas, Florya'daki bu araziyi değerlendirmek amacıyla yeniden çalışma başlattı. Elmas, konuyla ilgili açıklamasında Dursun Özbek ile beraber Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na gittiklerine ve görüşmeler yaptıklarına vurgu yaptı. Burak Elmas, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Önümüzdeki 1.5-2 ay içinde genel kurula getirmemiz gerekiyor. Galatasaray'ın borçlarını tamamen ödeyebileceğimiz bir proje bu. Bu projeyi tamamlayabilirsek Galatasaray'ın Türkiye'nin ilk borçsuz kulübü olma şansı var” dedi. Başkan'ın ilk pan kurulu toplantısında bu konuyla ilgili geniş bilgiler paylaşması bekleniyor.

Emlak Konut GYO Florya Metin Oktay Tesisleri arsasının değeri belli oldu!

Yusuf Günay'dan Florya arazi açıklaması!

Burak Elmas'tan Florya arazisi açıklaması!


Geri Dön