05 / 05 / 2024

Aston Avcılar Rezidans ve Ticaret Merkezi Projesi

Aston Avcılar Rezidans ve Ticaret Merkezi Projesi

İstanbul Avcılar İlçesi'ne bağlı Firüzköy Mahallesi'nde yükselecek Aston Avcılar Rezidans ve Ticaret Merkezi Projesi için çalışmalar başladı. Projenin 2020 yılı Aralık ayı gibi tamamlanması planlanıyor..

Aston Avcılar Projesi için düğmeye basıldı!

İstanbul Avcılar İlçesi'ne bağlı Firüzköy Mahallesi'nde yükselecek Aston Avcılar Rezidans ve Ticaret Merkezi Projesi için çalışmalar başladı. Projenin 2020 yılı Aralık ayı gibi tamamlanması planlanıyor..

Avcılar Aston Firuzköy teslimleri!

Aston Firuzköy projesi Batı Yapı tarafından İstanbul Avcılar'a bağlı Firuzköy'de hayata geçirildi. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri sunuluyor...

Aston Firuzköy Avcılar teslim tarihi!

Aston Firuzköy Avcılar teslim tarihi Temmuz 2020 yılı olarak belirtiliyor. Aston Firuzköy projesinde 291 daire ve 70 dükkan planlandı...

Avcılar Effect Rezidans ulaşım!

Toplam 322 adet home officeden oluşan proje 199 bin TL 'den başlıyor. Avcılar Effect Rezidans ulaşım bilgisine göre İzmir Adliyesine 4 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Avcılar Prestij Projeleri yatırımcısına yüzde 70 kazandırdı!

Avcılar İnşaat, Effect'le bir çok özelliği bir araya getirdi. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, çarşı, rezidans ve ofislerden oluşacak Effect'in yatırımcıya yüzde 100 kazandıracak bir tercih olduğunu belirtti.

Avcılar Bizim Evler 6 teslimleri ne zaman?

Bizim Evler 6 Rezidans'ta daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Satışları devam eden proje İhlas Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Avcılar Bizim Evler 6 teslimleri ne zaman?

Avcılar Allure Tower nerede?

Daire teslimlerinin 2016 yılı Şubat ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Allure Tower Rezidans Doruk GYO imzası ile hayata geçiriliyor. Peki satışları devam eden Avcılar Allure Tower nerede?

Avcılar Sparta Tower!

Avcılar Sparta Tower projesi, baza üzerinde 4 bodrum + 40 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat imzasıyla İstanbul Bahçeşehir-Ispartakule'de konumlanan projede toplam 298 adet rezidans ve 76 adet ticari birim yer alıyor...

Doruk GYO Avcılar’a 30 katlı rezidans yapıyor!

DORUK GYO Şehircilik, ilk projesini vitrine çıkardı. Avcılar’da 100 milyon liralık yatırımla gerçekleştirilen 30 katlı rezidans projesine ‘baştan çıkarıcı’ anlamına gelen Allure adı verildi. Şirket aynı markayla yeni projeler de planlıyor.

Toya Vista Avcılar Konutları'nda 333 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

Toya Grubu tarafından İstanbul Avrupa Yakası Avcılar' da inşa edilen ve rezidans olarak yükselen Toya Vista Avcılar Konutları' nda daire fiyatları 333 bin TL'den başlıyor...

Avcılar Park Rezidans'ta 400 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Satışlarına yüzde 1 KDV avantajı ile devam eden Avcılar Park projesinde dairelerin fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Emlak Konut Avcılar Kapadık arsa ihalesinde 380 milyon TL teklif!

Emlak Konut GYO Avcılar Kapadık arsa ihalesinde Maya Ticaret 380 milyon TL teklif verdi...

Avcılar Park nerede?

Toplam 39 bin metrekare arsa alanına sahip olan Avcılar Park nerede , iletişim ve proje detayları haberimizin içerisinde yer alıyor...

Aston Avcılar Rezidans ve Ticaret Merkezi Projesi Haberi

Aston Avcılar Rezidans ve Ticaret Merkezi Projesi

Batı Eğitim İnşaat ve Turizm Hizmetleri A.Ş.'nin İstanbul Avcılar İlçesi'ne bağlı Firüzköy Mahallesi'nde hayata geçirmeyi planladığı Aston Avcılar Rezidans ve Ticaret Merkezi Projesi için düğmeye basıldı.

Proje dosyasında revizelerin yapıldığı Aston Avcılar Rezidans ve Ticaret Merkezi Projesi'nde toplam 269 Rezidans, 50 Ofis ve 77 Ticari Üniteye yer verilecek.

Proje sahasında yapılan tevhit ve ifraz işlemleri akabinde Aston Avcılar Rezidans ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yapılacağı alan mevcut durumda tapuda 5 Pafta 6350 Parsel üzerinde yükselecek. Proje 9 bin 583,08 metrekarelik alana sahip olacak. 

Projeye konu olan yapı; İstanbul’un gelişen ilçelerinden Avcılar’ da; ticaret ve hizmet merkezlerinin yoğun olarak bulunduğu Firüzköy Bulvarı üzerinde yer alacak.

Proje alanın, İstanbul merkezine olan uzaklığı yaklaşık 30 kilometre olup, ilçe merkezi yaklaşık 4 kilometre güneydoğusunda bulununuyor. 

Ayrıca Esenyurt ilçe merkezi...