05 / 05 / 2024

astoria ofisleri

astoria ofisleri

Astoria AVM'nin ofise dönüşeceği iddialarına Astaş'ın sahibi Vedat Aşçı yanıt verdi. Aşçı, 'Bankalardan teklif var. Kafe, restoranları ve birkaç lokomotif markayı koruyup, AVM'nin geri kalan kısmını ofise dönüştürme üzerinde düşünüyoruz' dedi

Rönesans Holding Ofisleri, en iyi ofis ödülünü aldı!

Rönesans Tower’da bulunan Rönesans Holding Ofisleri Avrupa’nın en saygın gayrimenkul ödülleri arasında yer alan Avrupa Gayrimenkul Ödülü'ne (European Property Awards) layık bulundu.

Bornova 4S Ofisleri nerede?

Fiyatların 250 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bornova 4S'te 42 dükkan ve 24 ofis yer alıyor. Proje S N Forum Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Bornova 4S Ofisleri nerede?

Bornova 4S Ofisleri satış ofisi!

Bağımsız birimlerin 35 metrekareden başladığı projede fiyatlar 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Bornova 4S Ofisleri satış ofisi telefon numarası 0(232) 375 44 00 olarak belirlendi.

Astoria AVM bayramda açık mı?

İstanbul Şişli'de bulunan Astoria AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Astoria AVM bayramda açık mı? Astoria AVM bayramda kaçta açılır?

Levent Ferko Signature Ofisleri fiyat!

Satışlar devam eden proje lokasyon bilgisi kapsamında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Levent Ferko Signature Ofisleri fiyat listesi kapsamında metrekare birimi 8 bin 500 TL'den başlıyor.

İzmir Bornova 4S Ofisleri fiyat!

Ulaşım bilgisi kapsamında Ankara Caddesine 50 metre kadar uzaklıkta yer alan projede 66 bağımsız birim bulunuyor. İzmir Bornova 4S Ofisleri fiyat listesi kapsamında 250 bin TL'den başlıyor.

Bornova 4S Ofisleri lokasyon!

4 blok şeklinde yükselen Bornova 4S projesinde 106 araçlık kapalı otopark yer alıyor. Bornova 4S Ofisleri lokasyon bilgisi kapsamında Bornova Devlet Hastanesi karşısında yer alıyor.

Levent Ferko Signature Ofisleri iletişim!

Lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature Ofisleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 268 11 44 olarak belirlendi.

Astoria Kuleleri'ndeki milyonluk daireler kura ile satılacak!

Astoria Kuleleri'ndeki alanları 80 ile 300 metrekare arasında değişen 128 daire, kura yöntemiyle değişe satılacakmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o haber...

2005 yılında Astoria Kuleleri'nde bulunan daireler kura ile satılacakmış!

2005 yılında inşa edilecek Astoria Kuleleri'ndeki alanları 80 ile 300 metrekare arasında değişen 128 daire, kura yöntemiyle 400 bin dolar ile 1 milyon 500 bin dolara arasında değişen fiyatlarla satılacakmış.

Ferko Signature Ofisleri teslimleri ne zaman?

2 blok şeklinde hayata geçirilen proje Ferko İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Proje Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki Ferko Signature Ofisleri teslimleri ne zaman?

Ferko Signature Ofisleri adres!

2 blok halinde inşa edilen projede teslimler teslimler 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Ferko Signature Ofisleri adres bilgisi kapsamında Şişli Mecidiyeköy'e 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

İşte ünlü CEO'ların ofisleri!

İşte dünyanın önde gelen şirketlerinin CEO'larının ilginç ofisleri. Steve Jobs, Steve Ballmer, Bill Gates...

astoria ofisleri Haberi

astoria ofisleri

Perakende sektörü bu aralar 2008 yılında açılan Astoria AVM'nin kapanıp, ofis projesine dönüştürüleceğini konuşuyor. İddialara gore; Esentepe'de 27 katlı ikiz kulelerin altında konumlanan ve 110 mağazaya evsahipliği yapan Astoria'nın kapanış tarihi ise Haziran 2013. İddiaları Astoria'nın yatırımcısı Astaş Gayrimenkul'ün patronu Vedat Aşçı'ya sorduğumuzda Aşçı, henüz net bir karar alınmadığını ancak 'ofis' projesine sıcak baktıklarını belirtiyor.  Esentepe, Zincirlikuyu bölgesinin İstanbul'un en önemli iş merkezi olduğunu ve yıllar içinde bölgede ciddi bir ofis ihtiyacı oluştuğunu vurgulayan Aşçı, '3 büyük banka ve 2 önemli şirketten Astoria'yı ofis yapmak için talep aldık. Bu şirketlerin tamamı ile görüşüyoruz. Yıl sonuna kadar konuyla ilgili fizibilitelerimizi tamamlayıp, karlı model hangisiyse ona karar vereceğiz' dedi.


İŞ KULELERİ MODELİ

Astoria'da İş Kuleleri modeline benzer bir sisteme geçilebileceğini ifade eden Aşçı,...