06 / 05 / 2024

Astro Beylikdüzü son durum

Astro Beylikdüzü son durum

İstanbul Avrupa Yakası Beylükdüzü Hürriyet Bulvarı'nda hayata geçirilen Astro Beylikdüzü Konutları'nda 40 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Astro Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Yatırımcının yüzünü güldüren ilçe Beylikdüzü!

Beylikdüzü, son yıllarda İstanbul'un en hızlı büyüyen bölgesi oldu. Hal böyle olunca da tüm inşaat firmalarının bir an da yüzlerce projesine ev sahipliği yaptı. Peki Beylikdüzü nasıl bu kadar gelişti? Emlak ve yatırım uzmanı Enes Su, yatırımcının yüzünü güldüren ilçeyi anlattı.

Beylikdüzü İnnovia 4 son fiyat listesi!

Beylikdüzü İnnovia 4 son fiyat listesi kapsamında projede konut fiyatları 269 bin TL'den başlıyor. Proje 95 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Beylikdüzü Phuket Life'de son 40 daire!

12 bin 400 metrekare alana konuşlanmış olan Phuket Life Evleri, İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde yer alıyor. Phuket Life Evleri’de son 40 daire sahiplerini bekliyor.

Beylikdüzü Vista Garden'da son 10 daire sahiplerini bekliyor!

Gül İnşaat tarafından, İstanbul Beylikdüzü’nün merkezinde, geniş metrekareli yemyeşil bir yaşam alanı olarak tasarlanıp hayata geçirilen Vista Garden projesinde, hemen oturuma hazır son 10 daire sahiplerini bekliyor.

Astro Beylikdüzü'nde sosyal alanlar farklılık yaratıyor!

Astro Beylikdüzü projesinde sosyal alanlarda hayata geçirilen uygulamalar, projenin farklılığını ortaya koyuyor. Projenin çatısında konumlanan dinlenme alanı olarak değerlendirilen mekanda her ayrıntı rahatlık ve konfor için tasarlanmış.

Bakırköy Beylikdüzü metro hattında son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş İstanbul Metrosu’na Bakırköy - Avcılar - Esenyurt - Beylikdüzü - Büyükçekmece (TÜYAP) Metro Hattı'nın ekleneceğini bildirmişti. Peki Bakırköy Beylikdüzü metro hattında son durum ne?

Astro Beylikdüzü satışları devam ediyor!

Batı Yapı 'nın Astro Beylikdüzü projesinde 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla home office satışları devam ederken projenin yüzde 80 'lik bir kısmı alıcılarla buluştu.

Astro Beylikdüzü satış ofisi iletişim!

Batı Yapı tarafından inşa edilen Astro Beylikdüzü Konutları 47 metrekare ile 93 metrekare arasında dizayn ediliyor. Projede yer alan konutların teslimi Mart ayı civarında yapılacak.

Astro Beylikdüzü telefon!

Astro Beylikdüzü Konutları Beylikdüzü'nde hayata geçiyor. Proje 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon homeoffice daire seçenekleriyle inşa edilliyor. Astro Beylikdüzü telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Astro Beylikdüzü Evleri'nde 160 bin liraya!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi farklılıklarıyla tüketicinin ilgi odağı oldu.Astro Beylikdüzü Evleri'nde 160 bin liraya...

Astro Beylikdüzü'nde 160 bin liraya! Metrobüse 10 dakika!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi farklılıklarıyla tüketicinin ilgi odağı oldu.Astro Beylikdüzü'nde 160 bin liraya! Metrobüse 10 dakika...

Astro Beylikdüzü teslim tarihi!

Beylikdüzü Hürriyet Bulvarı'nda hayata geçen Asrto Beylikdüzü projesi 1+1 ve 2+1 homeoffice daire seçenekleriyle inşa edilliyor. Astro Beylikdüzü teslim tarihi haberimizde yer alıyor...

Astro Beylikdüzü son durum Haberi

Astro Beylikdüzü son durum

Batı Yapı imzası ile inşa edilen Astro Beylikdüzü'nde yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 2 blok halinde yükseliyor.


Astro Beylikdüzü satış ofisi ile 444 49 33 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Projede yer alan konutlar 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Astro Beylikdüzü lokasyon olarak metrobüse 10 dakika, TEM bağlantı yoluna 3 kilometre, E-5 karayoluna 2 kilometre, havaalanına 15 kilometre, deniz otobüslerine 4 kilometre, Tüyap Fuar merkezine 3 kilometre, Ambarlı Limanına 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Toplamda 42 tane home office ve 9 tane dükkandan meydana gelen Astro Beylikdüzü Evleri'nde ocak, davlumbaz, mikrodalga fırın ve klima gibi beyaz eşyalar mevcut. 


Batı Yapı Astro Beylikdüzü projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 47 metrekare ile...