04 / 05 / 2024

asuman akkaya Yapı Kredi Koray GYO

asuman akkaya Yapı Kredi Koray GYO

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yapı Kredi Koray GYO-Asuman Akkaya dava dosyasının kesinleşmesi bekleniyor.

Global Housıng Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Global Housıng Yapı Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezgin Turan, Cevdet Tanrıkulu ve Mehmet Emin Akkaya ortaklığında kuruldu.

Mat Yapım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Yapım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Tuncay Akkaya tarafından kuruldu.

Akkaya Nk İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Nk İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Silivri’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurettin Kaya tarafından kuruldu.

Elia Banyo Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elia Banyo Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli  Berna    Akkaya tarafından kuruldu.

Çoklu Yapı İnşaat Taahhüt Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoklu Yapı İnşaat Taahhüt Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akkaya tarafından kuruldu.

Arn Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Arn Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 bin sermaye bedeli ile Muhammed Emin Akkaya tarafından kuruldu.

Esra Akkaya: Bodrum’un imar planı şimdi mi aklınıza geldi?

Oyuncu Esra Akkaya, Bodrum’da yaşayanların başka şehirlerden gelenlere tepki göstermesini eleştirdi. Akkaya, ''Bodrum’un imar planına sadık kalmayıp, bunca evin yapılmaması gerektiği şimdi mi aklınıza geldi?'' ifadelerini kullandı.

Arhez Yapı ve Mimarlık Sanayi ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arhez Yapı ve Mimarlık Sanayi ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selim Akkaya tarafından kuruldu. 

En Konstrüksiyon İnşaat ve Yapı Elemanları Limited Şirketi kuruldu!

En Konstrüksiyon İnşaat ve Yapı Elemanları Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Akkaya tarafından kuruldu. 

Baras Yapı Kimyasalları İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Baras Yapı Kimyasalları Parke İzolasyon Boya İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Barbaros Akkaya tarafından kuruldu. 

Derindeniz Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Derindeniz Yapı Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Barış Akkaya tarafından kuruldu. 

Qfc Global Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Qfc Global Yapı Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrakip Akkaya ve Sait Gürgen ortaklığında kuruldu.

Niğde Akkaya'ya atık su arıtma tesisi yapılacak!

AK Parti Niğde Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, İlimizin en büyük çevre problemlerinden biri olan Akkaya Barajının temizlenmesi için yeni model bir çalışma başlatıldığını söyledi.

asuman akkaya Yapı Kredi Koray GYO Haberi

asuman akkaya Yapı Kredi Koray GYO

Yapı Kredi Koray GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Ankara-Ankara projesiyle ilgili B2  Blok, 24 no'lu daire sahibi Sn. Asuman Akkaya tarafından, Ankara 5. Tüketici Mahkemesi'nde Şirketimize karşı 2011/611 esas sayılı dosya üzerinden açılan davada, Ankara 11.İdare Mahkemesi'nin 2014/431-419 EK sayılı dosyasının kesinleşmesinin beklenilmesine karar verildiği bilgisi alınmış olup, gelişmeler kamuoyuna...