30 / 04 / 2024

Elia Banyo Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Elia Banyo Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli  Berna    Akkaya tarafından kuruldu.



Elia Banyo Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli  Berna    Akkaya tarafından kuruldu.

Elia Banyo Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
BANYO, DUŞAKABİN -Her türlü duşakabin, banyo, duş, sauna, küvet, jakuzi, hamam, aksesuar kulp ve armatürleri, imalatı, alımı-satımı, ithalat ve ihracatını dahili ticaret, mümessillik, teknik danışmanlık, distiribitörlük, komisyonculuk pazarlamacılık acentelik yapabilir. Fason imalat yapabilir ve yaptırabilir. -Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda banyo küveti, lavabo, klozet kapağı, tuvalet taşı ve rezervuarları ile seramikten karo ve fayans vb. sıhhi ürünlerin perakende ticareti (Seramik, cam, mermerit, plastik, demir, çelik, akır vb. dahil, mermer hariç.) -Banyo küvetleri, lavabolar, eviyeler, klozet kapakları, tuvalet taşı ve rezervuarları ile seramikten karo ve fayans vb. sıhhi ürünlerin toptan ticareti (seramik, cam, mermer, plastik, mermerit, demir, çelik, bakır veya alüminyum vb.) -Plastikten banyo küvetleri, lavabolar, klozet kapakları, oturakları ve rezervuarları ile benzeri sıhhi ürünlerin imalatı (kalıcı tesisat için kullanılan montaj ve bağlantı parçaları dahil)


Geri Dön