02 / 05 / 2024

at bank kar rakamlarıat bank 2014 karı

at bank kar rakamlarıat bank 2014 karı

A&T Bank, 2014'ün üçüncü çeyreğinin sonunda toplam aktiflerini bir önceki yılsonuna göre yüzde 5.3 oranında artırarak 3.5 milyar TL düzeyine yükseltti. Bankanın net dönem kârı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 81.5 oranında artırdı

Asgari ücret hesaplamaları tepetaklak oldu! Telaffuz edilen rakamı duyanın ağzı bir karış açık kaldı! Hemen bir göz atın

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan asgari ücret hesaplamaları tepetaklak oldu... Telaffuz edilen son dakika rakamımı duyanın ağzı bir karış açık kaldı! Hemen bir göz atın..

Altının 8 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Rakamı duyanların ağzı 1 karış açık kaldı! Hemen bir göz atın!

Altını olanların veya altın almak isteyenlerin en çok merak ettiği ve araştırdığı yatırım araçları arasındaki altının 8 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Rakamı duyanların ağzı 1 karış açık kaldı! Hemen bir göz atın...

Binanın yasa dışı eklentisi için ne yapılabilir?

Posta yazarı Tamer Heper, ' Oturduğum çatı dubleksi. Karşımdaki binanın üst katına bir aile geldi, terasına kapalı bir alan yaptı, önüm kapandı. Şimdiden gürültülerini çekiyorum. Onlarsa binadan kimsenin şikayeti olmadığını söylüyorlar. Bunlara karşı müdahale imkanım olur mu?' sorusunu yanıtladı.

Yeni havalimanı ısı ve enerji ihtiyacını atıklardan karşılayacak!

Bugün açılışı gerçekleşecek olan yeni havalimanının ısı ve enerji ihtiyacı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin atık tesislerinden karşılanacak.

Atılgan İnşaat'tan Karşıyaka'ya 243 konutluk yeni proje!

Atılgan İnşaat, İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa edecek. Projede 243 konut ve 19 dükkan yer alacak..

Karşıyaka Stadı'nın imar değişikliği görüşüldü!

Temeli Başbakan Binali Yıldırım tarafından 9 Eylül tarihinde atılan Karşıyaka Stadı'nda imar planı değişikliğine itiraz edildi. Yönetim ve itiraz eden Şehir Plancıları Odası konu ile ilgili toplantı gerçekleştirdi.

Castaway Adası satışa çıktı!

Büyük Okyanus’ta Vanuatu’ya bağlı özel Castaway Adası atışa çıkarıldı. Üzerindeki 500 metrekarelik evle birlikte satılan ada için 5 milyon 482 bin TL isteniyor.

Slovenya'da inşaat atıkları geri dönüşüyor!

Slovenya'da inşaat sektörü döngüsel ekonomiyle buluştu. Bölgede, inşaat sektöründen kişi başına 2 ton atık çıkarılıyor.

Karşıyaka Eğitim Bir-Sen Konutları'nın temeli atıldı!

Karşıyaka Eğitim Bir-Sen Konutları'nın temeli atıldı. Karşıyaka Konutları 43 dönümlük bir alanda inşa edilecek.

Karşıyaka'da voleybol altyapı tesisinin temeli atıldı!

Karşıyaka Voleybol Başkanı Serkan Ergüven ve şube yönetiminin camiadan destek alarak imece yoluyla yapmaya çalıştığı altyapı tesisinin temeli atıldı.

Lütfi Elvan: Atıl tesislerle karşılaşmak istemiyoruz!

Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı, Doğu ve Güneydoğu’ya yatırım atağı ve destek paketi ile ilgili bakanlıklara belge verme yetkisi yolunu tercih etmediklerini vurgulayan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan “Çünkü yarın öbür gün atıl tesislerle karşılaşmak istemiyoruz” dedi

İzmir Karşıyaka'da atık getirme tesisi inşa edildi!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, Latife Hanım Mahallesi'nde 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi projesini hayata geçirdi. Toplam, bin 600 metrekarelik kapalı alana sahip tesiste; belediye ekiplerince toplanacak ve vatandaşların getireceği atıklar türlerine göre ayrıştırılacak.

İzmir Basmane'deki eski Türk evi 4 milyon TL'den satışa çıkarıldı!

İZMİR'in Basmane semtinde 19. Yüzyıl'ın sonlarında yapılan eski bir Türk evi, sahibi tarafından 4 milyon TL'ye şatışa çıkarıldı. 3 katlı ev 1200 metrekare arsa üzerinde kurulu. Evin bahçe kapısı girişinde bir de otopark bulunuyor.

at bank kar rakamlarıat bank 2014 karı Haberi

at bank kar rakamlarıat bank 2014 karı


A&T Bank, 2014'ün üçüncü çeyreğinin sonunda toplam aktiflerini bir önceki yılsonuna göre yüzde 5.3 oranında artırarak 3.5 milyar TL düzeyine yükseltti. Bankanın net dönem kârı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 81.5 oranında artarak 33.2 milyon TL’den 60.3 milyon TL’ye yükseldi.


2014 yılının üçüncü çeyreğini değerlendiren A&T Bank Genel Müdürü Sadek K.S. Abu Hallala şöyle konuştu; 


"Sağlam finansal yapısı ile Türk bankacılık sektöründe özel bir konuma sahip olan A&T Bank, bilançosunu sürdürülebilir ve sağlıklı bir şekilde büyütmeye devam etmektedir. Bankamızın aktif büyüklüğü 2013 yılsonuna göre yüzde 5.3 oranında artarak 3.5 öilyar TL’ye yükselmiştir. 1.3 milyar TL tutarındaki toplam nakdi krediler ve 2.4 milyar TL tutarındaki toplam gayri nakdi kredilerle Türk ekonomisine ve müşterilerimize sağladığımız destek sürdürülmüştür. Diğer taraftan, izlenen ihtiyatlı kredi...