29 / 04 / 2024

ata altını

ata altını

Piyasada son dönemde altına olan talep ve yükselen fiyatlar nedeniyle kuyumcular alıcıları uyardı. Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor. Çeyrek, gram altın ve bilezikte ayar düşürülüyor. 8 ayarı 14 diye satan var. Pırlanta adı altında sentetik CVD satılıyor.

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altında flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat!

Altın fiyatları, Fed'in Mart ayında faiz indirimine gideceğini yönelik beklentilerin etkisiylr yükslişte. Bugün  Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın ne kadar oldu? 22 Ocak 2024 altın fiyatları.

2024'ün ilk gününde altın ne kadar oldu? İşte son dakika gram, çeyrek, ata altın fiyatları 1 Ocak 2024!

2023 yılını rekorla kapatan altın fiyatları 2024 yılına düşüşle girdi.  İşte son dakika gram, çeyrek, ata altın fiyatları 1 Ocak 2024...

Altın rekora doymuyor! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın ne kadar oldu? 29 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, rekordan rekora koşuyor. Haftanın son işlem gününde de yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın ne kadar oldu? 29 Aralık 2023 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın bugün ne kadar? 28 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Son zamanların en yüksek seviyesini test eden altının onsu bugün 2016 dolar oldu. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın bugün ne kadar? 28 Kasım 2023 altın fiyatları.

Çeyrek altın bugün kaç TL? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar çeyrek, yarım, tam ve Ata altın fiyatlarını araştırıyor. İşte 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altında Fed etkisi! Altın fiyatları düştü! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? Canlı altın fiyatları

Piyasalar merakla Fed faiz kararını bekliyor. Fed'in faiz kararı piyasalar üzerinde etkili olması beklenirken altın fiyatları bugün düşüşe geçti.  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? 31 Ekim Salı altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın geri vites yaptı! İbreler kırmızıda! Bugün gram, çeyrek, Ata altın kaç TL?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCBM) politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 35'e yükseltti. Kararın hemen ardından altın fiyatları düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, Ata altın ne kadar oldu? 27 Ekim 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Gram altın 1.825 TL oldu! Çeyrek, tam, Ata altın kaç TL? 18 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yükselişine haftanın üçüncü işlem gününde de devam ediyor. Altın bugün adeta tozu dumana kattı gram altın 1.825 TL oldu. Çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 18 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Altında rüzgar tersine döndü! Gram altın, çeyrek altın, Ata altın düşüyor! 17 Ekim Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 17 Ekim Salı gününe aşağı yönlü başladı. Geçtiğimiz haftaya kıyasla tam tersi seyreden altın fiyatları bugün de deüşüşe geçti. Peki bugün gram altın, çeyrek altın yarım altın kaç lira? 17 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Ata altın, tam, çeyrek ve gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatları bugün kaç lira? 4 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bayram sonu yükselişe geçen altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki Ata altın, tam, çeyrek ve gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatları bugün kaç lira? 4 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

SON DAKİKA Altın fiyatları 3 Temmuz 2023: Ons altın yükselişte, gram altın ve çeyrek altın değişiyor!

3 Temmuz Pazartesi günü itibarıyla altın, ülkemizdeki en güvenli yatırım araçları listesinde hala ilk sıralarda yerini koruyor. Bu kapsamda, gram, çeyrek, yarım, tam, cumhuriyet ve ata altın fiyatları, arama motorlarında sıklıkla sorgulanıyor. 3 Temmuz  2023 canlı altın fiyatları...

Altın yatay seyrediyor! Bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, Ata altın ne kadar? 2 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları resmi bayram tatilinin ardından yatay seyretmeye devam ediyor. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, Ata altın ne kadar? 2 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

20 Haziran Salı altın fiyatları güncel: Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL?

20 Haziran Pazartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Güncel altın fiyatları güne artışla başladı. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL? 20 Haziran Salı güncel altın fiyatları.

ata altını Haberi

ata altını

 Altının gram fiyatı, 916 lira seviyesinde işlem görüyor. Piyasada çeyrek altın bin 502 lira, Cumhuriyet altını da 6 bin 137 liradan satılıyor. Altına olan talep ve artan fiyatlar piyasada bazı sahtekarları harekete geçirdi. Kuyumcular uyardı: Ata altını darphane haricinde kaçak yollardan düşük ayarlı basılıyor. Çeyrek altın, gram altın ve bilezikte ayar düşürülüyor. 8 ayarı 14 diye satan var. Pırlanta adı altında sentetik CVD satılıyor. Sentetik pırlantayı kuyumcu dahi anlayamıyor.

Önemli yatırım araçlarından biri olan ve üretimi Darphane’nin tekelinde olan Ata (Cumhuriyet) altını kaçak yollardan üretilip, piyasaya sunulmaya başladı.
 

TOPTAN 5 BİN 900 LİRADAN SATILIYOR

Ata altını devlet tekelinde olan milli para niteliğinde. Bunun tavsiye edilen bir satış fiyatı var. O fiyatların altında satılıyorsa şüpheye düşmek gerek. Ata altını kuyumculara darphane tarafından belli bir para karşılığı veriliyor. Toptancı belli bir...