27 / 04 / 2024

ata grup Esenyurt

ata grup Esenyurt

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Ata Grup Miray Aydoğdu; Esenyurt bölgesinde yaşanan sorunlardan ve kendi konut projelerinden bahsetti...

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kartal, İnan Berber ve Serkan Piriştine ortaklığında kuruldu.

Ata Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halime Yıldırım tarafından kuruldu.

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıracettin Atakur tarafından kuruldu.

ZFS Ata Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZFS Ata Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bilen tarafından kuruldu.

Duru Ata Grup Danışmanlık Profesyonel Bina Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Duru Ata Grup Danışmanlık Profesyonel Bina Yönetimi Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin    Kılınçarslan tarafından kuruldu. 

Neva Life Dodurga fiyat!

Ata Grup tarafından hayata geçirilen Nevalife Ankara projesi 182 konut ve 32 adet AVM dükkanından oluşuyor. İşte Neva Life Dodurga fiyat listesi..

Nevalife Çayyolu fiyat listesi!

Nevalife Çayyolu fiyat listesi 550 bin TL'den başlıyor. Ankara Çayyolu'da hayata geçirilen proje Ata Grup imzası taşıyor...

Nevalife'ta lansmana özel 550 bin TL'ye! Yeni proje!

Ata Grup imzası ile Ankara Çayyolu Dodurga'da hayata geçirilen Nevalife'ta lansmana özel fırsatlar sunuluyor..

Hisar Ata Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Ata Grup İnşaat Limited Şirketi Mehmet Bilen ve Mahip Polat ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ataş Gül Grup İnşaat Yemek Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataş Gül Grup İnşaat Yemek Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Ataş tarafından 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ata İstanbul Yapı Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata İstanbul Yapı Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Deniz Ceyhun Çakır tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi!

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. A+Live Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlıyor...

Maksem Grup A+ Live Ataşehir’in lansmanı 7 Nisan'da!

Bulvar İstanbul projesinde sona gelen Maksem Grup, yeni ofis projesi A+ Live Ataşehir’i lanse ediyor. A+ Live Ataşehir basın lansmanı 7 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek.

ata grup Esenyurt Haberi

ata grup Esenyurt


Ata Grup Miray Aydoğdu'nun konuşması: 


Uzun süredir Esenyurt bölgesindeyiz. Esenyurt'ta önce sıkıntılar yaşandı. Sıkıntılar halen devam ediyor. Satışlarımız çok az. Eylül ayı hareketli geçti ama Ekim ayı sıkıntılı geçti. İnsanların hala Esenyurt'a önyargıları var imar sıkıntılarından dolayı. Ama bu imar sıkıntılarından dolayı bazı firmaların elenmesi daha prestijli firmaların gelmesi bizi de rahatlattı. Satışlar iyi konseptimiz biraz farklı. 3+1 tamamı. Esenyurt bölgesi yatırımcıya hitap ediyor. 1+1'lerin fiyatlarının uygun olması 1+1'lere daha çok çekiyordu. 3+1 konseptinde olması satış olur mu diye düşündürdü. Ama gerçekten ihtiyaç varmış. Ailelerin birçoğu stüdyo 1+1'lerin oturduğu konsepti çok istemiyor. Tamamının 3+1 olması tamamı 3+1 isteyen aile konsepti olması gerekiyormuş bunu gördük. Daha önceki projelerimizde 1+1, 2+1, 3+1 konseptimiz vardı. Şimdi tamamı 3+1. Tabii ki 1+1’lerin olduğu projeleri...