27 / 04 / 2024

ata grup projeleri

ata grup projeleri

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Ata Grup Miray Aydoğdu; Esenyurt bölgesinde yaşanan sorunlardan ve kendi konut projelerinden bahsetti...

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kartal, İnan Berber ve Serkan Piriştine ortaklığında kuruldu.

Seymen Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seymen Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Seymen tarafından kuruldu.

Ersey Grup İnşaat Plastik Ham Madde Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersey Grup İnşaat Plastik Ham Madde Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Şenay Şengel tarafından kuruldu.

Efiliz Grup Yapı İnşaat Otomobil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efiliz Grup Yapı İnşaat Otomobil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  ile Eda Nur Filiz kuruldu.

Rey Grup İnşaat Metal Hırdavat Matbaa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rey Grup İnşaat Metal Hırdavat Matbaa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kamışlı tarafından kuruldu.

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Dcd Grup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcd Grup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Sülü tarafından kuruldu.

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

Ata Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halime Yıldırım tarafından kuruldu.

Aben Grup Turizm İşletme Limited Şirketi kuruldu!

Aben Grup Turizm İşletme Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Blent Kaya tarafından kuruldu.

Metsam Grup Gayrimenkul Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metsam Grup Gayrimenkul Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Korkmaz ve Samet Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

ata grup projeleri Haberi

ata grup projeleri


Ata Grup Miray Aydoğdu'nun konuşması: 


Uzun süredir Esenyurt bölgesindeyiz. Esenyurt'ta önce sıkıntılar yaşandı. Sıkıntılar halen devam ediyor. Satışlarımız çok az. Eylül ayı hareketli geçti ama Ekim ayı sıkıntılı geçti. İnsanların hala Esenyurt'a önyargıları var imar sıkıntılarından dolayı. Ama bu imar sıkıntılarından dolayı bazı firmaların elenmesi daha prestijli firmaların gelmesi bizi de rahatlattı. Satışlar iyi konseptimiz biraz farklı. 3+1 tamamı. Esenyurt bölgesi yatırımcıya hitap ediyor. 1+1'lerin fiyatlarının uygun olması 1+1'lere daha çok çekiyordu. 3+1 konseptinde olması satış olur mu diye düşündürdü. Ama gerçekten ihtiyaç varmış. Ailelerin birçoğu stüdyo 1+1'lerin oturduğu konsepti çok istemiyor. Tamamının 3+1 olması tamamı 3+1 isteyen aile konsepti olması gerekiyormuş bunu gördük. Daha önceki projelerimizde 1+1, 2+1, 3+1 konseptimiz vardı. Şimdi tamamı 3+1. Tabii ki 1+1’lerin olduğu projeleri...