25 / 05 / 2024

ATA GYO yıkım sözleşmesi

ATA GYO yıkım sözleşmesi

ATA Gayrimenkul Yatırım ortaklığı Düzcedeki gayrimenkulün yıkım ve proje işleri hakkında açıklama yaptı...

Serkan Yıkım Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Yıkım Hafriyat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Uyar tarafından kuruldu.

Yükselen Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Yüksek tarafından kuruldu.

Yapı kayıt belgesi alınan yapılar için yıkım kararı TBMM'de!

Yapı kayıt belgesi alınan yapılar için yıkım kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ataş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ata GYO'nun Çanakkale'deki taşınmazının yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlandı! 

Ata GYO'nun portföyünde yer alan, Çanakkale İli, Merkez İlçesi, 175 Ada 3 Parseldeki taşınmazın yıkım işlemine başlanmış ve yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlanmış durumda.

Avrasya GYO Edirne'de arsa üzerindeki yapıların yıkımı tamamlandı!

Avrasya GYO Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkii 2261 ada 16 parsel değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. Projenin yapılacak olduğu arsa üzerinde bulunan yapıların yıkım işlemleri tamamlandı.

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

Ankara Ata Sanayi'deki 42 metruk yapıya yıkım kararı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin çevre ve halk sağlığını korumak amacıyla eski sanayi bölgelerinde başlattığı yıkım çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Ankara Ata Sanayi'de yer alan 42 metruk yapı için yıkım kararı çıktı.

Kentsel dönüşümde yıkım ataşmanı kullanılmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Barış Yenilmez, bugünkü yazısında yıkım ataşmalarından ve öneminden bahsetti. İşte o haber...

Ata GYO yıllık yönetim kurulu faaliyet raporu sorumluluk beyanını yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Ata GYO yıllık yönetim kurulu faaliyet raporu sorumluluk beyanını yayınladı.

Atakule'nin yıkım ruhsatını yargı iptal etti!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na (GYO) açtığı dava devam ederken, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin de müdahil olduğu davada yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme şirketin valilikten aldığı yıkım ruhsatını iptal etti

Uyarlar Yıkım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uyarlar Yıkım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Uyar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, Candarlı Sokak'ta kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara projesi yıkımının iptaline temyiz başvurusu yaptı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yapı Kredi Koray GYO Ankara projesi yıkımının iptaline temyiz başvurusu yaptı.

Ata GYO, Altınordu projesinin yıkım işini tamamladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,Ordu Altınordu'da yer alan projesinin yıkım işini tamamladı.

ATA GYO yıkım sözleşmesi Haberi

ATA GYO yıkım sözleşmesi



Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Şirket yönetim kurulunun 26/04/2013 tarih ve 16 sayılı kararında



1. 21.02.2013 tarihinde portföyümüze katılmış olan; Düzce İli, Merkez İlçesi, Camikebir Mah. 20M4B  Pafta, 185 Ada,  6 Parselde kayıtlı gayrimenkulün yıkım ve projelendirme işleri için yapılan ihalede, 26.800 TL + KDV ile en düşük fiyat teklifini veren, Burhaniye Mah. D100 Karayolu Üzeri No:269 Merkez /Düzce adresinde mukim Albayrakoğlu Ağaç San. ve Tic. Ltd. Şti.'ne yaptırılmasına,


2. Şirketimiz ile Albayrakoğlu Ağaç San. ve Tic. Ltd. Şti. arasında akdedilecek yıkım ve projelendirme işleri sözleşmesinin bu kapsamda tanzim ve imza edilmesine,


katılanların oybirliği ile karar...